Winkels & Openingstijden
Klantenservice

Moose Knuckles

Moose Knuckles is hét merk voor zowel stijlvolle als functionele winterjassen. Het uit Canada afkomstige merk is al sinds 1921 gespecialiseerd in het bieden van bescherming tegen de kou. De Stirling parka en de Ballistic bomber hebben inmiddels een iconische status verworven.

Moose Knuckles

16 artikelen
Filter & sorteer
16 artikelen
16 van 16 gezien

Moose Knuckles bij de Bijenkorf

De jassen van Moose Knuckles zijn méér dan alleen winterjassen. Het zijn jassen waarmee een statement wordt gemaakt. Wie zich op straat vertoont in Moose Knuckles staat namelijk voor zowel stijlvolle als praktische vormgeving. Het Canadese modemerk weet al sinds 1921 een hele hoop mensen warm te houden en heeft de laatste jaren steeds meer terrein gewonnen in Nederland. Seizoen na seizoen ontstaan tijdloze ontwerpen die horen bij een eigentijdse stijl. Welk exemplaar wordt van jou?

Weerbestendige jassen voor iedereen in elk seizoen

Moose Knuckles levert een volledig assortiment van jassen die bestand zijn tegen elke weertype. Zo kan in de zomer worden gekozen voor een frisse gewatteerde jas en mocht de temperatuur flink dalen, ontdek dan zeker de parka’s. Door gebruik te maken van luxe materialen en met oog voor detail ontstaan de fijnste jassen. Wat te denken van een bomberjack of een van de warme winterjassen van Moose Knucles voor heren? Er is een jas voor iedereen in elk seizoen.