Winkels & Openingstijden
Klantenservice

Moroccanoil

Color Depositing Mask Cocoa - verzorgend, uitwasbaar kleurmasker voor medium- tot donkerbruin haar

36,-
MoroccanoilMoroccanoil Color Depositing Mask Cocoa - verzorgend, uitwasbaar kleurmasker voor medium- tot donkerbruin haar599609018500000

KleurCocoa

Ervaar een masker met dubbel voordeel dat zowel verzorgt als dat het kleur afgeeft. De Color Depositing Masks geven pure pigmenten af en voorzien het haar tegelijkertijd van intense hydratatie. Beschikbaar in verschillende kleuren voor licht(-gekleurd) haar tot donker(-gekleurd) haar, is de collectie Color Depositing Masks speciaal ontworpen met ArganID™ technologie om verzorgende, tijdelijke kleuringen af te geven en natuurlijke tonen te benadrukken en verrijken. Het resultaat: een prachtige, uitwasbare kleur die gezond is voor je haar.

Cocoa is een warme, bruine tint die gebruikt kan worden op medium- tot donkerbruin haar. Individuele resultaten kunnen verschillen en hangen af van de porositeit en huidige ondertoon in het haar. Dit product is niet grijsdekkend.

Kleur: 
- Versterkt de huidige toon van het haar 
- Verfrist doffe of vervagende kleur 
- Geeft het haar een unieke custom-made kleur 
- Geeft tijdelijk resultaat en is uitwasbaar 

Verzorging: 
- Voedende ingrediënten 
- Ontklit en verzacht het haar
- Herstelt het haar van binnenuit
- Geeft het haar intense glans

Gebruikstips: 
Voor je je gehele haar kleurt, bevelen wij aan de kleur op een lok te testen. Begin bij het kiezen van een kleine, verborgen lok achterin. Scheid de lok van de rest van het haar. Breng Color Depositing Mask aan op de lok en laat 2-3 minuten intrekken. Spoel grondig uit. Als de kleur te subtiel is, kun je een volgende lok proberen en de kleur langer laten intrekken. 

1) Begin met schoon, handdoekdroog haar. 
2) Verdeel het haar in secties en breng een ruime hoeveelheid masker aan. Verdeel evenredig door het haar met behulp van een kam. 
3) Laat het masker 5–7 minuten intrekken, afhankelijk van de gewenste intensiteit. 
4) Spoel grondig uit. Style zoals gewoonlijk.

Tip: Voor een pastel-effect, mix ¼ Color Depositing Mask met ¾ Moroccanoil® Weightless Hydrating Mask om het kleurresultaat subtieler te maken. Opmerking: Color Depositing Masks voegen een kleur toe aan het haar die ontwikkeld is om geleidelijk te vervagen. Hoe lichter het haar, hoe intenser de kleur en hoe langer dit zal blijven zitten. Kleurresultaten en houdbaarheid hangen ook af van de porositeit van het haar. Als je sneller van de ingezette kleur af wil, bezoek dan een Moroccanoil salon en vraag nader aan jouw stylist.

Bekijk meer