Winkels & Openingstijden
Klantenservice
  • Home
  • arrow-small__rightMr. Bright

Mr. Bright

4 artikelen
  • Dames
  • Heren
Filter & sorteer
4 artikelen
4 van 4 gezien

Mr. Bright bij de Bijenkorf

Mr. Bright heeft tandenbleeksets ontworpen om thuis zelf je tanden op een veilige manier te bleken. Het Australische merk, opgericht door Hamish Buckley en Simon Hill, heeft een gloednieuwe formule ontwikkeld om je glimlach op een veilige en effectieve manier witter te maken. Na lang onderzoek doen hebben de oprichters een formule gevonden, zodat je zelfs met gevoelige tanden en gevoelig tandvlees gebruik kunt maken van deze blekingsets.

Mr. Bright: speciale formule voor een witte lach

In het aanbod cosmetica van Mr. Bright vind je verschillende tandenbleeksets: een tandenbleekpen, whitening strips en een whitening kit. Een whitening pen is snel in gebruik en gemakkelijk om mee te nemen. Net als de whitening strips, waarbij je binnen 30 minuten een witter resultaat ziet. Voor een uitgebreide bleeksessie is de whitening kit perfect. Deze bestaat uit een speciale LED-lamp technologie, waarbij ijsblauw licht wordt afgegeven, zodat het bleekmiddel wordt geactiveerd. Het bleekmiddel is waterstofperoxide vrij, waardoor de bleking veilig, gemakkelijk en risicovrij is. Ben jij al fan?

Hoe gebruik je de Mr. Bright whitening kit?

Voordat je de whitening kit van Mr. Bright gaat gebruiken, is het belangrijk dat het mondstuk en je tanden schoon zijn. Breng 1/4e van de tube met gel aan in het mondstuk. Zorg ervoor dat alle tanden zijn bedekt met de gel. Zet de LED-lamp aan en plaats het in het mondstuk. Druk vervolgens op de aan-knop, zodat de timer op 10 minuten staat. Na deze 10 minuten is het belangrijk om de mond goed te spoelen met lauwwarm water. Herhaal dit ongeveer vijf dagen achter elkaar voor het beste resultaat.