Exclusief in de Bijenkorf Mulberry

Het in 1971 opgerichte Mulberry kent haar oorsprong in het Britse Somerset, wat inmiddels beschouwd kan worden als modieus erfgoed. Het wereldbekende merk is naar eigen zeggen geïnspireerd op zowel de coole stadsstijl als het Engelse platteland. Beide zijn terug te zien in de luxe lederwaren en klassieke designs.

Mulberry’s tassen komen voort uit de beste materialen en worden geroemd om het vakmanschap waarmee ze gemaakt zijn. Iconische stijlen als de ‘Darley’, ‘Lily’ en ‘Bayswater’ zijn al seizoenen lang favoriet en passeren ook dit najaar weer de revue.

Collectie in onze winkels

Exclusief in de Bijenkorf Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Eindhoven en Utrecht vind je lederwaren van het merk Mulberry.

Amsterdam Den Haag Rotterdam Eindhoven Utrecht

Winkels & Openingstijden

Bezorgen en retourneren

Winkelmand

Verlanglijst

Wachtwoord vergeten

Weet u uw wachtwoord niet meer? Vul hieronder uw e-mailadres in. We sturen u binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Bedankt, u ontvangt binnen enkele minuten een e-mail daarin een persoonlijke link waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

terug naar inloggen

Nieuwe klant

Geniet van exclusieve privileges en voordelen. Meld u aan als Privilege Member en geniet van gepersonaliseerde communicatie en vele andere privileges, zoals gratis verzending, aantrekkelijke acties en online stylingadvies.

Bezoek onze Belgische
Webshop

Ben jij in België? Bezoek dan onze Belgische webshop en geniet van:

Ga naar debijenkorf.be
of blijf op debijenkorf.nl

Verstuur nu je pakket
naar Duitsland

Ben jij in Duitsland? Laat nu je pakket in Duitsland leveren en geniet van:

Pas nu je bezorgadres aan
of blijf op debijenkorf.nl