MYOMY

MYOMY is een label van eigen bodem en staat bekend om de tassen die gemaakt zijn op een maatschappelijk verantwoorde manier. Sinds de lancering van de ‘My Paper Bag’ is het label uitgegroeid tot een enorm succes.

36 artikelen
  • Dames
  • Outlet
Filter & sorteer
36 artikelen
36 van 36 gezien

MYOMY is een label van eigen bodem en staat bekend om de tassen die gemaakt zijn op een maatschappelijk verantwoorde manier. Sinds de lancering van de ‘My Paper Bag’ is het label uitgegroeid tot een enorm succes.

Myomy bij de Bijenkorf

MYOMY is een echt Nederlands label opgericht door Marja Baas. Het label ontwerpt tassen van leer op duurzame wijze. Dankzij het tijdloze design kan je de tassen overal mee combineren. Het label is bekend geworden door de introductie van de ‘My Paper Bag’: een schoudertas van MYOMY. De tas is geïnspireerd op de eenvoudige papieren tas en is te verkrijgen in diverse kleuren zoals groen, bruin en zwart. Je kunt het iconische ontwerp herkennen aan de kartelende randjes aan de bovenkant van het ontwerp.

De My Carry Bag van MYOMY

Naast de 'My Paper Bag', vind je in de collectie ook de 'My Carry Bag' geïnspireerd op de klassieke boodschappentas en de 'My Gym Bag'; een stijlvolle uitvoering van de sporttas. De verschillende tasmodellen zijn verkrijgbaar als schoudertas of shopper. Ook kan je kiezen voor de MYOMY handtas of de MYOMY crossbodytas, die uitermate geschikt is voor een avondje uit.

De duurzame tassen van MYOMY

Duurzaamheid is een belangrijk onderdeel van MYOMY. Alle tassen zijn vervaardigd uit huiden van dieren die een goed leven hebben gehad. Ook worden de ontwerpen handgemaakt in India waardoor er tijdens het produceren zo veel mogelijk gewerkt wordt met natuurlijke grondstoffen en productieprocessen. MYOMY draagt zorg voor hun getalenteerde ambachtslieden en steunt hen bij het ontwikkelen van hun talenten. Voor MYOMY is het van belang dat alle werknemers een gezond en gelukkig leven leiden. Dit is onderdeel van hun do good missie.

Winkels & Openingstijden

Bezorgen en retourneren

Winkelmand

Verlanglijst

Wachtwoord vergeten

Weet u uw wachtwoord niet meer? Vul hieronder uw e-mailadres in. We sturen u binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Bedankt, u ontvangt binnen enkele minuten een e-mail daarin een persoonlijke link waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

terug naar inloggen

Nieuwe klant

Geniet van exclusieve privileges en voordelen. Meld u aan als Privilege Member en geniet van gepersonaliseerde communicatie en vele andere privileges, zoals gratis verzending, aantrekkelijke acties en online stylingadvies.

Bezoek onze Belgische
Webshop

Ben jij in België? Bezoek dan onze Belgische webshop en geniet van:

Ga naar debijenkorf.be
of blijf op debijenkorf.nl

Verstuur nu je pakket
naar Duitsland

Ben jij in Duitsland? Laat nu je pakket in Duitsland leveren en geniet van:

Pas nu je bezorgadres aan
of blijf op debijenkorf.nl