Narciso Rodriguez

Een New Yorkse modeontwerper van Cubaanse afkomst: Narciso Rodriguez. Zijn unieke stijl kent drie invloeden (Amerikaans, Latijns en Europees) en is elegant en modern. Deze kernwaarden worden weerspiegeld in elk van zijn parfums.

10 artikelen

Een New Yorkse modeontwerper van Cubaanse afkomst: Narciso Rodriguez. Zijn unieke stijl kent drie invloeden (Amerikaans, Latijns en Europees) en is elegant en modern. Deze kernwaarden worden weerspiegeld in elk van zijn parfums.

Narciso Rodriguez bij de Bijenkorf

Narciso Rodriguez heeft gewerkt voor Anne Klein en Calvin Klein, voordat hij in 1997 zijn eigen label oprichtte. Rodriquez karakteristieke handschrift bestaat uit een minimalistische puurheid van vorm, scherpe tailored silhouetten en een verzadigde grafisch kleurgebruik. Ieder ontwerp is een ode aan het vrouwelijke lichaam met zorgvuldige geproportioneerde vormen, rondingen en kleuren. Naast mode biedt Narciso Rodriguez ook een parfumlijn. De damesgeur van Narciso Rodriguez “For Her” is uitgegroeid tot een iconische klassieker. Net als alles wat van Rodriguez hand komt, is de geur sensueel, puur en klassiek vrouwelijk.

De parfums van Narciso Rodriguez

Naast de tedere bloemige geur For Her, biedt Narciso Rodriguez ook de geur Narciso. Deze Eau de Parfum gaat over de mysterie van aantrekkingskracht: wanneer de charme van hout samenkomt met de verfijnde vrouwelijkheid van een boeket witte rozen. Heb jij ook de geur Narciso Poudrée geprobeerd? Fluweelzachte jasmijn en sensuele houtsoorten worden gecombineerd met een poederachtige muskus. Naast geuren voor dames biedt Narciso Rodriguez ook herengeuren. For Him is de mannelijke versie van For Her: een magnetische geur met een elegant geurspoor. Noten van amber en verslavende houtsoorten versterken het mysterieuze hart van muskus. Deze geur is er als eau de parfum en eau de toilette.

Winkels & Openingstijden

Bezorgen en retourneren

Winkelmand

Wachtwoord vergeten

Weet u uw wachtwoord niet meer? Vul hieronder uw e-mailadres in. We sturen u binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Bedankt, u ontvangt binnen enkele minuten een e-mail daarin een persoonlijke link waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

terug naar inloggen

Nieuwe klant

Word eenvoudig Privilege Member en geniet van gepersonaliseerde communicatie en vele andere privileges, zoals gratis verzending en exclusieve cadeaucards.

Bezoek onze Belgische
Webshop

Ben jij in België? Bezoek dan onze Belgische webshop en geniet van:

Ga naar debijenkorf.be
of blijf op debijenkorf.nl

Verstuur nu je pakket
naar Duitsland

Ben jij in Duitsland? Laat nu je pakket in Duitsland leveren en geniet van:

Pas nu je bezorgadres aan
of blijf op debijenkorf.nl