Winkels & Openingstijden
Klantenservice

NARS event

12 oktober 2019 t/m 20 oktober 2019

amsterdam

rotterdam

NARS staat bekend om de Orgasm blush en de Laguna bronzer. Volgens het iconische cosmeticamerk zijn er geen regels op het gebied van make-up. Iedereen moet zijn creativiteit en artistieke kant vieren. Met elk product zijn er eindeloze mogelijkheden voor zelf-expressie: laat je niet tegenhouden, dan doen anderen dat ook niet.

NARS Masterclass

NARS organiseert als eerste make-up merk een exclusieve DEEP SKIN masterclass. Ontdek tijdens de 90-minuten durende demo, verschillende tips & tricks voor het creëren van een prachtige day-en night-look speciaal voor de donkere huid. Leer hoe jij jouw ultieme foundation en concealer kan shade-matchen samen met onze NARS makeup artists.

NARS viert dit jaar haar 25-jarig bestaan. Het make-up merk is ontstaan door de vrouwen uit het leven van Founder en Creative Director François Nars. Naomi Campbell is zijn meest iconische muze en hun relatie is dan ook uniek. Zo is François Nars één van de eerste make-up artiesten die met Naomi Campbell samenwerkte en heeft speciaal passende kleuren voor haar gecreëerd.

"I have known Naomi since the very beginning of her career. From the start, I loved her and enjoyed so much, doing her makeup over and over. We clicked right away. I love her."

De masterclass kost 60,- per persoon en duurt 90 minuten. De masterclass vindt plaats op een externe locatie. Deze kosten zijn volledig inwisselbaar voor producten.