Winkels & Openingstijden
Klantenservice

NARS

Light Reflecting Foundation

52,-
NARSNARS Light Reflecting Foundation441509015600000

KleurMont Blanc

Mont Blanc
Maat30 ml
Geavanceerde hybride foundation die make-up en skincare combineert, met een natuurlijke finish die direct vervaagt en egaliseert, terwijl de huid na verloop van tijd zichtbaar helderder wordt.
Zie je huid in haar beste licht met Light Reflecting Foundation. Deze innovatieve mix van make-up en skincare vervaagt direct imperfecties, egaliseert de huidtextuur en helpt onzuiverheden, pigmentvlekken en roodheid te camoufleren. Zorgt voor een zichtbaar helderdere huid na zes weken dagelijks gebruik, zelfs nadat make-up is verwijderd.* Deze foundation bevat geavanceerde huidverzorgende ingrediënten die helpen beschermen tegen schadelijke invloeden van buitenaf en blauw licht, en versterkt onmiddellijk de huidbarrière om het vochtgehalte op peil te houden. Geschikt voor de meeste huidtypen, zelfs de gevoelige huid. Medium, opbouwbare dekking met een natuurlijke finish. Laat de huid ademen en blijft de hele dag mooi. 36 tinten. Zorgt voor een no make-up make-up look. Werkt als skincare. Vederlicht gevoel.

*Gebaseerd op klinisch onderzoek met 31 vrouwen gedurende zes weken.

Belangrijkste kenmerken
Onmiddellijk:
Onthult een +93% egalere teint**
**Gebaseerd op klinisch onderzoek, onmiddellijke resultaten bij 31 vrouwen.

Op lange termijn:
Verbetert de helderheid van de huid na verloop van tijd, zelfs nadat make-up is verwijderd* *Gebaseerd op klinisch onderzoek met 31 vrouwen gedurende zes weken.

Productgebruik:
- Neem een hoeveelheid ter grootte van een parel Light Reflecting Foundation en verwarm met de vingertoppen
- Breng de foundation aan, te beginnen in het midden van het gezicht en blend naar buiten met de vingertoppen
- Concentreer je op één zone tegelijk en blend goed
- Werk af met Light Reflecting Setting Powder om de make-up te fixeren en dimensie toe te voegen
- Dit product zit in een recyclebare glazen flacon. Als de flacon leeg is, verwijder je het pompje en recycle je de glazen flacon
NARS52,-

Light Reflecting Foundation