Winkels & Openingstijden
Klantenservice

Light Reflecting Loose Setting Powder - losse poeder

45,-
NARSNARS Light Reflecting Loose Setting Powder - losse poeder441509026100000

KleurSable

Sable
Maat11 gram
Online nog 1 beschikbaar
Dit populaire losse poeder, dat nu verkrijgbaar is in vier tinten, fixeert make-up de hele dag met een stralende, perfecte finish.

Onzichtbaar. Ongeëvenaard. Universeel flatterend. Cult-favoriet Light Reflecting Setting Powder is nu verkrijgbaar in vier tinten voor alle huidskleuren. De lichte en blendbare iconische formule fixeert make-up de hele dag met een gewichtloze, stralende finish. Het Light Reflecting Complex van NARS optimaliseert de lichtweerkaatsing op de huid en creëert een soft-focus effect door fijne lijntjes, rimpels en poriën optisch te vervagen.

Deze formule die geen witte waas veroorzaakt, bevat fotochromische technologie die het licht verspreidt en zich aanpast aan nieuwe lichtbronnen, zodat de huid er in het echt en op foto’s perfect uitziet. Microfijne minerale poeders boordevol glycerine en antioxidantrijke vitamine E helpen te beschermen tegen uitdroging en laten de huid de hele dag comfortabel aanvoelen. Vier transparante tinten. Eén bestverkopende formule. Laat zien hoe mooi je bent. 

Productgebruik:
- Breng met licht strijkende bewegingen aan op het gezicht met de #13 Powder Brush om make-up te fixeren met een stralende, perfecte finish
- Druk en rol op de huid met een poederdonsje of de #15 Precision Powder Brush om teintproducten te fixeren. Dit werkt ook goed voor gerichte toepassing op kleinere delen van het gezicht, zoals de zone onder de ogen of rond de neus
NARS45,-

Light Reflecting Loose Setting Powder - losse poeder