Winkels & Openingstijden
Klantenservice

Radiant Creamy Color Corrector - kleurcorrector & egaliserende concealer

34,-
NARSNARS Radiant Creamy Color Corrector - kleurcorrector & egaliserende concealer441509001300000

KleurDEEP

DEEP
Online nog 3 beschikbaar

Een concealer die donkere kringen, pigmentvlekken en tekenen van hyperpigmentatie camoufleert. Undercover werkend. Over-the-top perfectie. Nieuw - de Radiant Creamy Color Corrector van NARS vermindert de zichtbaarheid van donkere kringen, pigmentvlekken en hyperpigmentatie en is daarmee de ultieme partner van de bestseller Radiant Creamy Concealer.

De Radiant Creamy Color Correcter bevat een unieke blend van roodgekleurde pigmenten die blauwe en paarskleurige imperfecties neutraliseert en optisch corrigeert. De extracten van witte waterlelie en rode boerhaviabloemen zorgen na verloop van tijd niet alleen voor een heldere teint, maar hebben ook een kalmerende en antioxidante werking.

De Luminous Filler bevat microdeeltjes die lijntjes, plooitjes en rimpels en andere imperfecties zichtbaar opvullen, waardoor de huid egaler lijkt en optimaal is voorbereid op het aanbrengen van make-up. De innovatieve, superlichte formule droogt snel, en zorgt voor een niet waarneembare kleurcorrectie die de kleur van je foundation of concealer niet aantast. Verkrijgbaar in vier kleuren.

Radiant Creamy Color Corrector solo:
- Onmiddellijke verhoging van de vochtbalans in de huid 179%*
- Vochtbalans in de huid is na 4 uur nog steeds 147%*

Radiant Creamy Color Corrector met Radiant Creamy Concealer:
- Zorgt ervoor dat de Radiant Creamy Concealer maar liefst 24 blijft zitten*

Radiant Creamy Color Corrector met make-up**:
- Zorgt ervoor dat make-up** tot maar liefst 24 uur blijft zitten*
- Maakt make-up bestand tegen ophoping*
- Maakt make-up transpiratie-proof*

*Gebaseerd op een 3-daags klinisch onderzoek met 35 vrouwen. **De term ‘make-up’ verwijst hier naar vloeibare foundation en concealer. Let op: product kan schiften. Dit is normaal en heeft geen invloed op de werking.

NARS34,-

Radiant Creamy Color Corrector - kleurcorrector & egaliserende concealer