Winkels & Openingstijden
Klantenservice
Bestseller

NARS

Soft Matte Complete Concealer

34,-
NARSNARS Soft Matte Complete Concealer441509067800000

KleurHazelnut

Hazelnut
Online nog 1 beschikbaar

Natural High. Soft Matte Complete Concealer voor een natuurlijke uitstraling en intense dekking. NARS Soft Matte Concealer vervaagt, camoufleert en verzacht imperfecties met een soft-focus effect. Volledig comfort. Optimale natuurlijke uitstraling. Samengesteld op basis van NARS' Soft-focus Smoothing Complexion technologie. 

Voordelen:
- Direct resultaat: een soft-focus vervagende werking met een hoogwaardige dekking.
- Vervagend: NARS' optimale diffusing poeder helpt de lichtverspreiding te versterken met sferische oppervlakte poederdeeltjes die ontwikkeld zijn om talg te absorberen en het licht te vangen voor een soft-focus perfectie.
- Camouflerend: sterke dekking met een lichtgewicht finish. Geavanceerde poederdeeltjes met een unieke structuur leggen een vlak, langhoudende laagje aan het huidoppervlak zonder in de fijne lijntjes of poriën op te hopen.
- Lange termijn effect: zachtere, gladdere huid.
- Verzachtend: Collageen-stimulerende peptiden en hyaluronzuur verminderen de zichtbaarheid van rimpels en grove poriën door de huid een vollere uitstraling te geven. Een anti-oxidantrijk Daily Defense Complex zorgt voor een beschermende cocktail op basis van vitamine A, C en E.

Olievrij. Langhoudend. Droogt niet uit. 16 tinten voor elke huidskleur. "

NARS34,-

Soft Matte Complete Concealer