Helaas Glamour Day is voorbij National Glamour Day

Profiteer tijdens Glamour Day van korting op de mooiste dameskleding en accessoires

Aanbod voor dames

National Glamour Day is helaas voorbij. Twee keer per jaar organiseert het tijdschrift Glamour, de Glamour Day. Op deze dag shop je online op deBijenkorf.nl een gehele nieuwe outfit met hoge kortingen.

National Glamour Day

National Glamour Day is in Nederland een waar begrip. Het evenement keert ieder half jaar terug als aftrap voor het nieuwe modeseizoen. Bij de Bijenkorf shop je de mooiste merken met kortingen. Ga je bijvoorbeeld voor een jasje van ALLSAINTS of liever voor een jurkje van Damsel in a Dress? Naast kleding shop je tijdens National Glamour Day ook de mooiste accessoires, modieuze schoenen en prachtige lingerie met korting bij de Bijenkorf. Welk items is jouw favoriet?

Shop de mooiste merken met korting

Twee keer per jaar organiseert het Nederlandse tijdschrift Glamour de National Glamour Day om het nieuwe modeseizoen mee te starten. Op deze speciale dagen vind je in de online shop de mooiste artikelen met korting. Van zomerjas tot wollen trui en van zwierig jurkje tot de perfecte party outfit: tijdens National Glamour Day kan iedere modeliefhebber haar hart ophalen aan de collectie van de Bijenkorf.

De voordelen van online shoppen tijdens Glamour Day bij de Bijenkorf

  • Gratis bezorging boven 100 euro én gratis voor Privilege Members
  • Gratis retourneren
  • Bedenktijd van 100 dagen