National Glamour Day bij de Bijenkorf

National Glamour Day

Helaas is National Glamour Day 2018 afgelopen, maar gelukkig kun je in de outlet van de Bijenkorf shoppen met korting. Twee keer per jaar organiseert het tijdschrift Glamour, de Glamour day. Op deze dag shop je zowel in Bijenkorf winkels als online vele topmerken met korting.

National Glamour Day bij de Bijenkorf

De vorige editie van National Glamour Day was op zaterdag 29 september 2018. Mis de volgende editie niet en shop tijdens National Glamour Day in de winkels van de Bijenkorf of op deBijenkorf.nl jouw favoriete jurken, jassen, jeans, schoenen en accessoires van de mooiste merken.

Winkels & Openingstijden

Bezorgen en retourneren

Winkelmand

Wachtwoord vergeten

Weet u uw wachtwoord niet meer? Vul hieronder uw e-mailadres in. We sturen u binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Bedankt, u ontvangt binnen enkele minuten een e-mail daarin een persoonlijke link waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

terug naar inloggen

Nieuwe klant

Word eenvoudig Privilege Member en geniet van gepersonaliseerde communicatie en vele andere privileges, zoals gratis verzending en exclusieve cadeaucards.

Bezoek onze Belgische
Webshop

Ben jij in België? Bezoek dan onze Belgische webshop en geniet van:

Ga naar debijenkorf.be
of blijf op debijenkorf.nl

Verstuur nu je pakket
naar Duitsland

Ben jij in Duitsland? Laat nu je pakket in Duitsland leveren en geniet van:

Pas nu je bezorgadres aan
of blijf op debijenkorf.nl