National Glamour Day bij de Bijenkorf

Helaas is National Glamour Day inmiddels afgelopen, maar gelukkig kan je in de outlet van de Bijenkorf shoppen met kortingen. Twee keer per jaar organiseert het tijdschrift Glamour deze dag waarop je zowel in de winkels als online vele topmerken met 20% korting shopt. Dit najaar is National Glamour Day op zaterdag 29 september 2018. Mis het niet en shop tijdens National Glamour Day in de winkels van de Bijenkorf of op deBijenkorf.nl jouw favoriete jurken, jassen, jeans, schoenen en accessoires van de mooiste merken met 20% korting.

National Glamour Day online bij de Bijenkorf

Kom op zaterdag 29 september 2018 naar de Bijenkorf of de Bijenkorf.nl en ontvang 20% korting op honderden artikelen van topmerken. Let op: de korting wordt automatisch verrekend en geldt niet in combinatie met andere vouchers en kortingen en geldt ook niet op de outlet.

Glamour Day activiteiten

Voor alle lezeressen:
Op vertoon van de Glamour Beauty touch-ups & make-up advies bij alle cosmetica counters

Voor abonnees:
Op vertoon van de Glamour abonnee pagina ontvangt men op de afdeling Food van de Bijenkorf een gratis Finley mocktail (alcoholvrije cocktail)

Gelukkig kan je tot Glamour Day 2019 shoppen in onze outlet met korting.

  • Inloggen
  • Nieuwe klant
  • Mijn account
  • Verlanglijst
  • Uitloggen

Winkels & Openingstijden

Bezorgen en retourneren

Winkelmand

Verlanglijst

Wachtwoord vergeten

Weet u uw wachtwoord niet meer? Vul hieronder uw e-mailadres in. We sturen u binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Bedankt, u ontvangt binnen enkele minuten een e-mail daarin een persoonlijke link waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

terug naar inloggen

Nieuwe klant

Word eenvoudig Privilege Member en geniet van gepersonaliseerde communicatie en vele andere privileges, zoals gratis verzending en exclusieve cadeaucards.

Shop the look

products

Bezoek onze Belgische
Webshop

Ben jij in België? Bezoek dan onze Belgische webshop en geniet van:

Ga naar debijenkorf.be
of blijf op debijenkorf.nl

Verstuur nu je pakket
naar Duitsland

Ben jij in Duitsland? Laat nu je pakket in Duitsland leveren en geniet van:

Pas nu je bezorgadres aan
of blijf op debijenkorf.nl