Winkels & Openingstijden
Klantenservice

Beauty Beauty lanceringen

Ontdek de nieuwste beauty lanceringen van schitterende merken die binnenkort bij de Bijenkorf te bewonderen zijn

Geen aankomende releases gepland

De nieuwste beauty releases

De Bijenkorf is jouw ultieme guide wat betreft de meest recente beauty releases van prestigieuze merken, waaronder DIOR, Hourglass, Laura Mercier en meer. Van make-up tot *hair care* en van innovatieve beauty-tools tot gezichtsverzorging: bij de Bijenkorf vind je exacte release data, productinformatie én prijzen. Begin alvast met het bijhouden van jouw *wishlist*, want deze schitterende releases mogen uiteraard niet ontbreken op jouw kaptafel.

Beauty release kalender bij de Bijenkorf

Wil jij te allen tijde op de hoogte zijn van de nieuwste beautylanceringen? Haal je verlanglijstje maar tevoorschijn want de Bijenkorf presenteert dé nieuwste releases binnen de beauty wereld. De Beauty release kalender is dé plek waar de Bijenkorf je op de hoogte houdt van nieuwe merken, producten én collecties.

Blijf op de hoogte met de Beauty release kalender

Lanceringen binnen de cosmetica wereld vinden het gehele jaar plaats, maar het kan voorkomen dat je nét een lancering mist en daarom met lege handen staat. Dat is natuurlijk ontzettend jammer, máár daar heeft de Bijenkorf iets op bedacht. De Beauty release kalender wordt aandachtig bijgehouden, waardoor je lanceringen vanaf nu niet meer misloopt. Of het nu een nieuw product van Olaplex betreft, een spectaculaire nieuwe collectie van Charlotte Tilbury óf huidverzorging die viral gaat op TikTok: de Beauty release kalender van de Bijenkorf is dé plek om op de hoogte te blijven!