Winkels & Openingstijden
Klantenservice

Heren Sneaker release kalender

Voor de nieuwste heren sneaker releases ben je bij de Bijenkorf aan het juiste adres. Ontdek de sneaker release kalender en loop je favoriete sneaker nooit mis.

Geen aankomende releases gepland

De nieuwste sneaker releases

Op onze sneaker release kalender vind je de meest recente sneaker lanceringen van merken als Balenciaga tot Filling Pieces en Veja tot New Balance. Klassieke high tops, trending running sneakers, retro-stijl sneakers of de mooiste designer modellen: de Bijenkorf helpt je met de exacte release data, productinformatie en prijzen. Begin alvast met het bijhouden van jouw *wishlist*, want deze schitterende releases mogen uiteraard niet ontbreken uit je collectie.

Sneaker release kalender voor heren bij de Bijenkorf

De echte sneakerfanaat kan zijn of haar hart ophalen aan de sneaker releases van de Bijenkorf. De Bijenkorf huist alleen de meest flamboyante en stijlvolle schoenen voor heren. Bereid je voor op de releases door onze sneaker release kalender in de gaten te houden. Zo weet je precies wanneer jouw favoriete sneakers worden uitgebracht.

Sneaker releases van topmerken

In de release kalender zijn onder andere sneakers te vinden van begeerlijke designersneakers van merken als Balenciaga en Off-White. Maar ook andere toonaangevende merken bieden de meest gewilde sneakers aan. Denk bijvoorbeeld aan de stijlvolle gympen van New Balance of de trainers van adidas. Kun jij al kiezen?