Winkels & Openingstijden
Klantenservice

Nieuwe designermerken op deBijenkorf.nl

14 July 2017

Er zijn nieuwe designermerken toegevoegd op deBijenkorf.nl.

DeBijenkorf.nl breidt het designerassortiment dames- en herenmode en accessoires uit met een groot aantal merken zoals Balenciaga, Gucci, Loewe, Saint Laurent en Valentino. De nieuwe pre-collecties voor herfst/winter 2017 zijn nu in de winkel en online verkrijgbaar.

Directeur inkoop van de Bijenkorf Ninke Gijzel: “Wij zijn heel trots dat wij als Nederlandse website het grootste aanbod designermerken kunnen bieden. We hebben de mooiste collecties ingekocht van Nederlandse en internationale designers.”

Uitbreiding dames- en herenassortiment

Het online designerassortiment voor dames, bestaande uit onder andere Acne Studios, BURBERRY, Dsquared2, Gucci, J.W. Anderson, Marni, Moncler, Off-White, Saint Laurent, Stella McCartney, Victoria Beckham en YEEZY, is nu verder uitgebreid met de volgende merken: Balenciaga, Balmain, Bottega Veneta, Isabel Marant, Loewe, Montblanc, RvdK, Sies Marjan en Valentino. In het filiaal Amsterdam zijn de merken Alexa Chung en A.P.C. toegevoegd.

Het online herenaanbod bestaande uit o.a. Aspesi, Alexander McQueen, Gucci, Off-White, Saint Laurent en YEEZY is verder uitgebreid met: A.P.C., Montblanc en Valentino. In het filiaal Amsterdam zijn Dior en John Smedley toegevoegd.