Nieuwe merken voor Spring/Summer 2017 bij de Bijenkorf

20 January 2017

Nieuwe merken voor spring summer 2017 bij de Bijenkorf

De nieuwe collecties voor Spring/Summer 2017 zijn gearriveerd. De filialen van de Bijenkorf en deBijenkorf.nl breiden het assortiment uit met een groot aantal merken, waarvan een aantal exclusief bij de Bijenkorf verkrijgbaar is.

Damesmode

De damesmode is uitgebreid met de volgende merken: BANANATIME, Champion, Ellery, Faith Connexion, IKKS, J.W. Anderson, Liu Jo, Lois, Marc Aurel, Marcelo Burlon, MOTHER, N.21, Off-White, Part Two, Riani, Saint Laurent, Second Female, Ulla Johnson en Y-3. Deze merken zijn (binnenkort) ook online verkrijgbaar via deBijenkorf.nl. YEEZY wordt vanaf half maart in de Bijenkorf Amsterdam en online aangeboden.

De collectie van Ronald van der Kemp, winnaar van het Cultuurfonds Mode Stipendium 2017, is in Nederland exclusief bij de Bijenkorf Amsterdam verkrijgbaar en is binnenkort via deBijenkorf.nl te koop. De merken Dries van Noten en Philipp Plein zijn nu verkrijgbaar in de Bijenkorf Amsterdam.

Damesaccessoires

Nieuwe merken binnen de lederwaren collectie zijn: J.W. Anderson, Marni en Saint Laurent. Deze merken zijn zowel in de Bijenkorf Amsterdam als online via deBijenkorf.nl te verkrijgen. Stella McCartney is toegevoegd aan de online lederwaren collectie. Nieuwe merken binnen de sieraden collectie zijn: Dinh van, Georg Jensen, Gucci en Wouters & Hendrix. Verkrijgbaar in onder andere de Bijenkorf Amsterdam en (binnenkort) online via deBijenkorf.nl.

Damesschoenen

De volgende merken zijn verkrijgbaar in een aantal filialen van de Bijenkorf en (binnenkort) online: Cruyff, ETQ, Gianvito Rossi, J.W. Anderson, Marni, Saint Laurent, Valentino, Won Hundred en Y-3. Dries van Noten is nu verkrijgbaar in de Bijenkorf Amsterdam. De merken Axel Arigato, Gucci en Jimmy Choo zijn online verkrijgbaar via deBijenkorf.nl.

Herenmode

De merken Aspesi, Champion, Dries van Noten, Gucci, Harmony, IKKS, Maison Kitsuné, Only and Sons, Our Legacy, Pierre Balmain, Saint Laurent, Seven, Stella McCartney, Suitsupply, The New Designers en WoodWood zijn toegevoegd aan de collectie herenmode. Deze merken worden (binnenkort) online en in diverse filialen van de Bijenkorf aangeboden. YEEZY wordt vanaf half maart in de Bijenkorf Amsterdam en online aangeboden.

Herenschoenen

De herencollectie schoenen wordt in zowel de Bijenkorf Amsterdam als online uitgebreid met de merken Dries van Noten en ETQ. Het online assortiment wordt (binnenkort) uitgebreid met de merken Church’s, Gucci en Hi-Tec. De Bijenkorf Amsterdam en deBijenkorf.nl zullen vanaf half maart YEEZY aanbieden.

Kindermode

De volgende merken zijn toegevoegd aan de collectie kindermode: Absorba, American Outfitters, Diesel boys, Levi's, Oilily/Room seven, Soft Gallery, Versace en Z8. Deze merken worden (binnenkort) online en in diverse filialen van de Bijenkorf aangeboden.

Activewear

De activewear collectie is uitgebreid met de volgende merken: Ivy Park, Lacoste Sport, LNDR, Love Stories Sport, Lucas Hugh, Puma x Kendall Jenner, Suzy Cycle en Tommy Hilfiger Sport. Deze merken zijn verkrijgbaar in een aantal filialen van de Bijenkorf en (binnenkort) online via deBijenkorf.nl.