Nijntje

Wie kent haar niet: nijntje, de aandoenlijke creatie uit de hand van Dick Bruna. In de online shop van de Bijenkorf vind je een ruime collectie nijntje knuffels in de meest uiteenlopende ontwerpen, waaronder ook de knuffels van Just Dutch voor de Bijenkorf.

23 artikelen
  • Kinderen
  • Outlet
Filter & sorteer
  • 23 artikelen
23 van 23 gezien

Wie kent haar niet: nijntje, de aandoenlijke creatie uit de hand van Dick Bruna. In de online shop van de Bijenkorf vind je een ruime collectie nijntje knuffels in de meest uiteenlopende ontwerpen, waaronder ook de knuffels van Just Dutch voor de Bijenkorf.

Nijntje bij de Bijenkorf

Nijntje, de creatie van Dick Bruna, werd voor het eerst getekend in 1955 en is inmiddels een wereldwijd bekend figuurtje. Het witte konijntje is geliefd onder zowel kinderen als volwassenen over de gehele wereld, maar draagt echter alleen in Nederland de naam “ nijntje”. Wist jij al dat ze buiten Nederland “miffy” wordt genoemd?

De schattigste nijntje knuffels van fluweel en corduroy

In de online shop van de Bijenkorf vind je de schattigste knuffels van nijntje, in allerlei soorten en maten. Zo vind je onder andere nijntje knuffels in een corduroy of in een fluwelen uitvoering. Deze superzachte knuffels komen in verschilende formaten en kleuren. Verblijd jij jouw kleintje met één van de gele nijntje knuffels of sier je de kinderkamer toch liever met een rood of roze exemplaar?

Handgemaakte nijntje knuffels van Just Dutch

Ook vind je bij ons een gevarieerde keuze aan handgemaakte nijntje knuffels van Just Dutch. Deze prachtige knuffels zijn gehaakt door vrouwen met een handicap en zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. De schattige gehaakte kleertjes zijn ook nog eens verwisselbaar. Door één van deze Dutch Designs te kopen steun je een grote groep minderbedeelde vrouwen en help je ze aan het vinden van werk en een stabiel inkomen. Ook vind je bij de Bijenkorf een aantal Just Dutch nijntje knuffels met een bijenjurkje: door één van deze knuffes te kopen steun je het behoud van de bij.

Winkels & Openingstijden

Bezorgen en retourneren

Winkelmand

Wachtwoord vergeten

Weet u uw wachtwoord niet meer? Vul hieronder uw e-mailadres in. We sturen u binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Bedankt, u ontvangt binnen enkele minuten een e-mail daarin een persoonlijke link waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

terug naar inloggen

Nieuwe klant

Word eenvoudig Privilege Member en geniet van gepersonaliseerde communicatie en vele andere privileges, zoals gratis verzending en exclusieve cadeaucards.

Bezoek onze Belgische
Webshop

Ben jij in België? Bezoek dan onze Belgische webshop en geniet van:

Ga naar debijenkorf.be
of blijf op debijenkorf.nl

Verstuur nu je pakket
naar Duitsland

Ben jij in Duitsland? Laat nu je pakket in Duitsland leveren en geniet van:

Pas nu je bezorgadres aan
of blijf op debijenkorf.nl