Nintendo

Nintendo is ontworpen om zich aan te passen aan jou, van een spelcomputer in huis naar een draagbaar systeem in een oogwenk. Eén of twee controllers, verticaal of horizontaal, met Nintendo zijn er talloze manieren waarop je jouw favoriete spel kan spelen.

Nintendo

2 artikelen
  • Kaartspellen
Filter & sorteer
2 artikelen
2 van 2 gezien

Nintendo bij de Bijenkorf

Nintendo is de pionier op het gebied van interactief entertainment. Bij de Bijenkorf kun je jouw favoriete Nintendo games aanschaffen voor de compacte spelcomputer Nintendo Switch Lite. Ook voor alle bijbehorende controllers zit je bij de Bijenkorf aan het juiste adres. Nintendo ontwierp in 1989 als eerste de Game Boy en domineerde daarmee een groot deel van de game industrie. Tegenwoordig is Nintendo dan ook een breed begrip en de pionier op het gebied van interactief entertainment. Zelfs bij de Bijenkorf kun je tegenwoordig je Nintendo gadgets aanschaffen voor een avond vol vermaak. Ontdek alle spelcomputers, games en controllers van Nintendo, en organiseer binnenkort een gezellige game-avond.

Nintendo spelcomputers

Nintendo staat voor innovatie en heeft na de Game Boy verschillende spelcomputers op de mark gebracht. Bij de Bijenkorf kun je de nieuwe Nintendo Switch Lite aanschaffen. Deze compacte spelcomputer is klein en van lichtgewicht, zodat je hem overal mee naartoe kan nemen. Handig voor als je met een kinderen een lange reis tegemoet gaat. Maar ook volwassenen kunnen urenlang vertier hebben met deze Nintendo spelcomputer.

Iconische Nintendo-games

Van Pokémon tot aan Tetris: bij de Bijenkorf vind je voor iedereen een geschikt spel. Waan je in de bergen van het Verenigd Koninkrijk en ga alleen op avontuur in The Legend of Zelda. Wil je liever niet een spel alleen spelen? Een avond vol vermaak met vrienden heb je met het spel Mario Party of Mario Kart. Deze multiplayer game kun je zowel online of met vier vrienden spelen. Welke Nintendo game staat bij jou nog op het verlanglijstje?