Winkels & Openingstijden
Klantenservice

Binnenkort online NU-IN

Het duurzame label NU-IN werd in 2019 opgericht door een kleine groep vrienden. Zij hebben als doel om duurzame kleding te maken die niet alleen super modieus is, maar ook nog eens betaalbaar. Je shopt binnenkort de mooiste items van NU-IN bin de online winkel van de Bijenkorf.

NU-IN binnenkort bij de Bijenkorf

Het duurzame kledingmerk NU-IN werd in 2019 opgericht door een groep vrienden die stuk voor stuk veel ervaring hadden in de mode. Samen hebben zij het sustainable merk NU-IN opgericht dat fashion-forward en betaalbaar is. De missie van het modelabel is om een zo laag mogelijke impact op de natuur te hebben. Binnenkort shop je de mooiste items uit de duurzame collectie van NU-IN in de online shop van de Bijenkorf.

NU-IN: modieus en duurzaam

Binnenkort is het nieuwe label NU-IN verkrijgbaar bij de Bijenkorf. De groep vrienden die het merk hebben opgericht, weten duurzaamheid en de laatste trends op perfecte wijze te combineren. De kledingcollecties worden gemaakt van natuurlijke en gerecyclede materialen. Je vindt de mooiste jurken, sportkleding, pyjama’s en jumpsuits in de collectie van modelabel NU-IN. Wat is jouw nieuwe favoriete item?

Ontdek vergelijkbare artikelen