Alleen online

NuFACE

FIX Line Smoothing Kit - gezichtstool verzorgingsset

170,-2023-02-06T19:34:10.737Z170
NuFACENuFACE FIX Line Smoothing Kit - gezichtstool verzorgingsset119209075500000
Online nog 3 beschikbaar
Beauty advies

Wil jij een (nieuw) product aanschaffen, maar heb je advies nodig? Boek hier een éen op éen advies met onze Beauty Adviseurs.

Een Microcurrent Skincare™ Duo dat de huid verstevigt, glad maakt en verstrakt rond ogen, mond en voorhoofd voor een stralende jeugdige huid in minder dan 3 minuten.

Naarmate we ouder worden, begint de natuurlijke stroom in ons lichaam (zoals onze stofwisseling) te vertragen, met fijne lijntjes, huidverslapping en contourverlies als gevolg. Microstroom is een uitermate kleine, zachte stroom die de natuurlijke stroom in het lichaam nabootst en directe en cumulatieve resultaten biedt.

De FIX Line Smoothing Kit bevat:

NuFACE FIX Line Smoothing Device
Met het NuFACE FIX Line Smoothing Device geeft u uw huid een oppepper met zichtbaar stevigere, gladdere en strakkere resultaten en een verjongde uitstraling rond de ogen, mond en het voorhoofd. Met dit penformaat microstroom beauty device til je je huidverzorging in slechts 3 minuten naar een compleet nieuw niveau.

NuFACE FIX Line Smoothing Serum 7,4 ml
De eerste microstroom Skincare in serumvorm die de huid verheldert en verstrakt en vocht langdurig vasthoudt om vermoeide ogen wakker te schudden, doffe huid te revitaliseren en te zorgen voor een stralend resultaat, zelfs over make-up!

Gebruikstips:
- Prep: Reinig de huid en breng NuFACE FIX™ serum aan
- Smooth: Behandel de probleemgebieden aan de hand van de NuFACE FIX™ ‘feathering’ techniek, zoals aangegeven
- Illuminate: Overgebleven NuFACE FIX™ Serum met vingertoppen in de huid tikken voor langdurig voordeel
- Gedurende de dag aanbrengen om vermoeide ogen op te peppen en doffe huid te revitaliseren voor een stralend effect — zelfs over make-up!

Contra-indicaties:
- Niet gebruiken als je zwanger bent, last hebt van epileptische aanvallen, een pacemaker of een geïmplanteerd elektronisch apparaat draagt of kanker hebt
- Het NuFACE FIX™ Device niet gebruiken op peuters en kinderen jonger dan 18 jaar
- Niet gebruiken op verdachte of kankerachtige huidvlekken
- Neem contact op met je huisarts als je kort geleden een gezichtsoperatie of een chirurgische ingreep hebt ondergaan

Beauty advies

Wil jij een (nieuw) product aanschaffen, maar heb je advies nodig? Boek hier een éen op éen advies met onze Beauty Adviseurs.

NuFACE170,-

FIX Line Smoothing Kit - gezichtstool verzorgingsset