Winkels & Openingstijden
Klantenservice

O My Bag

Het Nederlandse modelabel O My Bag gebruikt luxe eco-leer voor hun collectie tijdloze, maar moderne crossbodytassen, schoudertassen, shoppers en portemonnees.

O My Bag

25 artikelen
  • Dames
  • Wonen
Filter & sorteer
25 artikelen
25 van 25 gezien

O My Bag bij de Bijenkorf

De collectie van O My Bag is uitgebreid bij de Bijenkorf. De luxe tassen en accessoires van O My Bag zijn vervaardigd van hoogwaardig eco-leer. Welke crossbodytas, schoudertas of shopper is jouw favoriet?

O My Bag: tassen van milieuvriendelijk eco-leer

Het Nederlandse modelabel O My Bag gebruikt milieuvriendelijke materialen voor het ontwerpen van hun producten. De tassen van O My Bag zijn gemaakt van luxe, plantaardig gelooid leer dat is gemaakt zonder het gebruik van schadelijke chemicaliën, zoals chroom en synthetische vezels. Het eco-leer van O My Bag zal na een tijdje mooi verouderen. De leren tassen en accessoires van O My Bag zullen in kleur verdiepen en zachter worden. Kenmerkend voor de huidige collectie zijn de kleurrijke crossbodytassen van O My Bag in allerlei kleuren zoals de rode, legergroen en bruin. Ben je op zoek naar een grotere tas? De schoudertassen van O My Bag worden ook ontworpen in zwart leer, met croco structuur. Bij een stijlvolle tas mag een luxe portemonnee natuurlijk niet ontbreken. De portemonnees van O My Bag zijn ook vervaardigd van hoogwaardig eco-leer.

Tassen met positieve impact op mens en milieu

Oprichtster Paulien Wesselink wilde een sociale onderneming opzetten, die niet alleen winstgevend zou worden, maar ook iets terug zou geven door zaken op een eerlijke, duurzame manier te benaderen. Bij elk ontwerp van O My Bag was de verantwoorde aanpak de sleutel. Vandaag de dag zijn de tassen en accessoires van O My Bag nog steeds een groot succes. O My Bag ondersteunt mensen in ontwikkelingslanden door het bieden van goed betaalde banen. Het creëren van een positieve impact in de wereld is dan ook een kernwaarde van O My Bag.