Oakley

199 artikelen
  • Dames
  • Heren
Filter & sorteer
199 artikelen
48 van 199 gezien

Oakey bij de Bijenkorf

Ontdek de zonnebrillen van Oakley bij de Bijenkorf. Oakley staat bekend om de opvallende monturen voor dames en heren. De zonnebrillen van Oakley zijn voorzien van kleurrijke glazen die je beschermen tegen het UV-zonlicht. Daarnaast ontwerpt Oakley ook gepolariseerde skibrillen in felle kleuren.

Sportieve zonnebrillen van Oakley

De collectie zonnebrillen voor dames van Oakley bestaat uit lifestyle zonnebrillen en sport zonnebrillen. Elke zonnebril heeft een wayfarer model en wordt ontworpen in een neutrale of opvallende kleur. Het wayfarer montuur heeft een sportief ontwerp. In de collectie van Oakley vind je dan ook veel unisex zonnebrillen. Naast de damescollectie ontwerpt Oakley ook zonnebrillen voor heren. De skizonnebril zijn voorzien van opvallende glazen in de kleuren blauw, paars, rood en oranje. Tijdens het skiën of snowboarden houden de skibrillen van Oakley het scherpe zonlicht tegen. Daarnaast heeft Oakley ook sportbrillen voor tijdens het hardlopen, wielrennen of golfen.

Over Oakley

Oakley is een Amerikaans sportmerk dat bekend staat om de sportieve brillen. In 1975 werd Oakley opgericht door de 'verstrooide wetenschapper' Jim Jannard. Hij wilde kleding en accessoires ontwikkelen voor topatleten die tot het uiterste gaan om de beste prestaties te kunnen leveren. Oakley ontwerpt stijlvolle zonnebrillen en sportbrillen met een functioneel design. De sportbrillen van Oakley bevatten High Definition Optics, lichte aluminium frames en Iridium lens coatings.

Bezoek onze Belgische
Webshop

Ben jij in België? Bezoek dan onze Belgische webshop en geniet van:

Ga naar debijenkorf.be
of blijf op debijenkorf.nl

Gratis levering & retour
naar Duitsland

Shop nu