Winkels & Openingstijden
Klantenservice

OBEY

Laat je inspireren door de in-het-oog-springende designs van OBEY. Het merk wordt gekenmerkt door hoogwaardige streetwear, basic werkkleding en de kunstzinnige achtergrond van oprichter Shepard Fairey. OBEY steunt mensen die hun unieke zelf willen zijn en doet dit door zich uit te spreken over sociale en politieke kwesties.

Obey

91 artikelen
Filter & sorteer
91 artikelen

OBEY bij de Bijenkorf

OBEY werd opgericht in 2001 door de wereldberoemde kunstenaar Shepard Fairey. Wat in 1989 begon als een kunstzinnig stickerontwerp, is uitgegroeid tot een wereldwijde straatkunstcampagne. Daarna volgde OBEY Clothing – een uitbreiding van Shepards werk. Zijn achtergrond in de kunstcarrière voerde hij door in een kledingcollectie. Geïnspireerd door een klassiek militair design, elementen uit zijn kunstcarrière en werkkleding, is de eerste collectie van OBEY ontstaan.

OBEY: basic designs met een opvallende twist

OBEY is een pionier op het gebied van streetwear. In de collectie van OBEY kun je daarom hoogwaardige ontwerpen verwachten met een urban twist. Populaire designs zijn de kleurrijke T-shirts van OBEY, hoodies met een opvallende prints en de OBEY bucket hoeden. Vanwege het brede kleurenpalet zit er altijd een exemplaar bij dat aansluit op jouw garderobe. Ontdek de OBEY dames en OBEY herencollectie bij de Bijenkorf.