Winkels & Openingstijden
Klantenservice

Olaplex

De gepatenteerde technologie van Olaplex herstelt schade binnen de haarstructuur. Het merk is ontworpen voor elke klant, elk haartype en elke textuur. Zichtbaar gezonder haar is de nieuwe routine.
20 artikelen
  • Dames
  • Heren
Filter & sorteer
20 artikelen
20 van 20 gezien

Olaplex bij de Bijenkorf

Olaplex biedt een complete verzorging voor thuis om je haar weer te laten stralen: van shampoos en conditioners tot haaroliën. Voelt je haar droog aan en breekt het sneller af? Dit is vaak het gevolg van chemische behandelingen als blonderen, kleuren en het gebruik van stylingtools. Olaplex biedt de nieuwste haarverzorging om je beschadigde haarlokken weer te herstellen. Het resultaat? Glanzend, sterk en gezond haar, waarbij haarbreuk verleden tijd is!

Olaplex behandeling voor thuis: No.3 t/m 8

In de collectie vind je Olaplex No.3 t/m 7. Olaplex No.3 Hair Perfector zorgt ervoor dat je haar weer glanst, zachter wordt en je structuur wordt behouden tussen de salonbehandelingen door. Daarnaast kun je Olaplex No.4 Bon Maintenance shampoo gebruiken om zichtbaar de interne haarstructuur te verbeteren. Combineer deze shampoo van Olaplex met de No.5 Bond Maintenance conditioner van Olaplex om het haar te hydrateren en pluizend haar te voorkomen. Olaplex No.6 Bond Smoother Styling Crème heeft een hydraterende en versterkende werking en maakt het haar glad en soepel. En als kers op de taart biedt Olaplex No.7 Bonding Oil een herstellende factor om het haar tegen UV-straling en hitte te beschermen. Wij zijn al fan!

Waar is Olaplex goed voor?

De Olaplex haarverzorging herstelt beschadigd haar door gebroken zwavelverbindingen te hechten. Toont jouw haar zichtbare tekenen van schade? Dan zijn deze verbindingen hoogstwaarschijnlijk toe aan herstel. Met Olaplex versterk je jouw lokken op doeltreffende wijze, waardoor ze langer en sterker zullen groeien.

Hoe moet je Olaplex gebruiken?

Het complete Olaplex stappensysteem bestaat uit 8 stappen, waarvan iedere stap anders gebruikt dient te worden. Tussen de Olaplex haarmaskers vind je de #1 bestseller, namelijk: Olaplex N.03. Breng het product aan op schoon, handdoek droog haar en laat het minimaal 10 minuten inwerken. In het Olaplex stappenplan behandelen we alle 8 stappen in detail.