Winkels & Openingstijden
Klantenservice

Exclusief voor Privilege Members Online bierproeverij

Online bierproeverij

Zoek je nog een origineel cadeau voor Vaderdag? Als Privilege Member kun je hem een bierproeverij van een bijzonder biermerk cadeau geven. Dat kan online en dus gewoon vanuit huis. Zo blijft hij helemaal veilig en hoeft hij daarna niet meer te rijden. Je kan natuurlijk ook samen met je vader meedoen. Speciaal voor Vaderdag verzorgen professionele biersommeliers van Jopen, Bird Brewery en Brothers in Law vanaf 1 juli ieder een online bierproeverij van hun merk.

Hoe werkt het?

  • Kies je vaders favoriete biermerk. Of verras hem met een merk dat hij nog niet kent.
  • Meld hem aan via de onderstaande button. Je kunt maximaal 10 personen aanmelden.
  • Vóór de workshop sturen wij een bierpakket (per deelnemer) naar het opgegeven adres.
  • Uiterlijk een dag voor de workshop ontvang je de link om mee te doen.

Het maximale aantal deelnemers voor dit evenement is bereikt en daarom is het niet langer mogelijk om je in te schrijven.

Jopen Bier

De Haarlemse brouwerij Jopen maakt bier in een kerk. Bijzondere bieren, gebaseerd op eeuwenoude recepturen en traditionele technieken, die al vele prijzen in de wacht sleepten. ‘Anything but boring’ is hun motto, oftewel onverwachte smaken en niet normaal lekker bier.

Datum

8 en 9 juli, 20.00 - 21.00 uur

Bird Brewery

Sinds 2016 maakt Bird Brewery bijzondere bieren voor een breed publiek. Hun eerste brouwsel, Rumoerige Roodborst, werd meteen beoordeeld als één van de beste amber ales ter wereld. Inmiddels zijn er meer dan twintig varianten, met namen als Nognietnaar Huismus en Nog Eendje.

Datum

1 en 2 juli, 20.00 - 21.00 uur

Brothers in Law

Drie zwagers met ruime ervaring in de bierwereld besloten hun eigen bier te gaan brouwen en de familiebrouwerij Brothers in Law was geboren. Het geëxperimenteer met nieuwe en oude stijlen en ingrediënten heeft geresulteerd in diverse (h)eerlijke smaken lichte, zware, donkere en frisse bieren.

Datum

1 en 2 juli, 20.00 - 21.00 uur

Met liefde uitgekozen Vaderdagcadeaus

Heb je het perfecte cadeau nog niet gevonden? Hier vind je nog meer mooie cadeaus voor een bijzondere Vaderdag.