menu

Ontbijten met Janny van der Heijden

Janny van der Heijden kent u waarschijnlijk van het meest populaire bakprogramma op tv, maar ze is ook schrijver van (kook)boeken, voormalig hoofdredacteur van een kooktijdschrift en schrijver van een dagelijkse culinaire column in het AD. Daarnaast is ze een verwoed verzamelaar van bijzondere serviezen en heeft ze nu haar eigen servies ontworpen: Sharing Moments. Op Delfts blauw geïnspireerde bloemen gecombineerd met traditionele en moderne motieven en een strakke vormgeving, ontworpen om samen dierbare momenten te delen.

Voor Janny is de lancering van haar eigen servies een droom die uitkomt en dat viert zij met een ontbijt bij de Bijenkorf Den Haag, exclusief voor Privilege Members. Uw dag begint perfect met een heerlijk eitje, versgebakken brood en een volmaakt kopje koffie vóór openingstijd. Tijdens het ontbijt is er een Meet and Greet met Janny.

De Bijenkorf Den Haag
Zondag 27 januari 09.30 – 11.00 u
Deelname kost 10,- per persoon

Janny’s servies Sharing Moments is vanaf 28 januari exclusief verkrijgbaar bij de Bijenkorf en op deBijenkorf.nl.

Winkels & Openingstijden

Bezorgen en retourneren

Winkelmand

Wachtwoord vergeten

Weet u uw wachtwoord niet meer? Vul hieronder uw e-mailadres in. We sturen u binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Bedankt, u ontvangt binnen enkele minuten een e-mail daarin een persoonlijke link waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

terug naar inloggen

Nieuwe klant

Word eenvoudig Privilege Member en geniet van gepersonaliseerde communicatie en vele andere privileges, zoals gratis verzending en exclusieve cadeaucards.

Shop the look

products

Bezoek onze Belgische
Webshop

Ben jij in België? Bezoek dan onze Belgische webshop en geniet van:

Ga naar debijenkorf.be
of blijf op debijenkorf.nl

Verstuur nu je pakket
naar Duitsland

Ben jij in Duitsland? Laat nu je pakket in Duitsland leveren en geniet van:

Pas nu je bezorgadres aan
of blijf op debijenkorf.nl