De Bijenkorf opent grootste herenafdeling van Utrecht

1 March 2017

De Bijenkorf opent grootste herenafdeling van Utrecht

De Bijenkorf Utrecht opent op 1 maart de nieuwe herenafdeling op de onderste winkelvloer.

Het is de grootste herenafdeling van Utrecht met een oppervlakte van 4.000 m2. Het assortiment is vergroot en bestaat nu uit 50 modemerken en 42 schoenenmerken. Hugo Boss opent een vergrote shop en het assortiment is onder andere uitgebreid met Filling Pieces en Suitsupply.

De opening is de tweede fase van een grootscheepse verbouwing die medio 2018 wordt afgerond en waarmee de Bijenkorf haar winkeloppervlakte vergroot van 9.000 naar 15.000 m2. Hierdoor kan er een groter assortiment van merken en categorieën worden aangeboden.

Storemanager van de Bijenkorf Utrecht, Joyce Verdijk: ‘Beleving op de winkelvloer staat centraal op de nieuwe herenafdeling. Er is gekozen voor een ruime opstelling met natuurlijke materialen zoals hout, metaal en ruw beton in vooral grijs- en bruintinten. Hierdoor krijgen de diverse werelden hun eigen karakter.’ De herenafdeling biedt een breed assortiment, van formeel tot casual en denim. Naast kleding zijn er ook lederwaren, accessoires en schoenen, variërend van klassiek vetermodel tot hippe sneaker.

Herenmode

De herenmode in het filiaal is uitgebreid met de volgende merken: Armani Collezioni, Aspesi, Belstaff, Calvin Klein Jeans, Canada Goose, Canali, Corneliani, Just Cavalli, KENZO, Maison Kitsuné, Nudie Jeans Co, OUR LEGACY, Philipp Plein, Pierre Balmain, RVLT, Samsøe & Samsøe, SELECTED, Stone Island, Suitsupply, The New Designers, Van Gils, Versace Collection, WEARECPH, WOOD WOOD en Z Zegna. HUGO BOSS werd al verkocht en krijgt nu een vergrote shop op de herenafdeling.

Herenschoenen

Merken die de herenschoenen afdeling versterken zijn: Asics, Calvin Klein, Church’s, Dune, ETQ, Filling Pieces, Giuseppe Zanotti, Lanvin, Paul Smith, Reebok, Santoni en Versace.

Openingsweekend 11 en 12 maart

De Bijenkorf viert de opening van de nieuwe herenwereld in het weekend van 11 en 12 maart a.s. met vele leuke evenementen speciaal voor mannen. Bekijk meer informatie over het openingsweekend.