De Bijenkorf opent nieuwe herenmode designerafdeling

20 October 2016

De Bijenkorf opent nieuwe herenmode designerafdeling

De Bijenkorf opent nieuwe herenmode designerafdeling

Als onderdeel van de verbouwing van 7000m2 van de Bijenkorf Amsterdam is nu de nieuwe herenmode designerafdeling geopend. Op de eerste etage is een mannenwereld van 500m2 gecreëerd, gesitueerd in de iconische lichthal. Nieuwe designermerken die aan het assortiment zijn toegevoegd, zijn Givenchy, Balenciaga en Dsquared2. Daarnaast is de herenschoenenafdeling vernieuwd met een aanbod variërend van Balenciaga, Gucci, Lanvin, Nike en een geheel nieuwe shop-in-shop van Tod’s.

De herenschoenenafdeling van meer dan 500m2, heeft onder andere een groot sneakersconcept. Meer dan zestig merken, variërend van lokale sneakermerken tot de meest bekende internationale luxe merken, worden aangeboden met meer dan 1100 stijlen. Daarnaast is het eerste shop-in-shop concept van Tod’s in de Benelux geopend op de afdeling. Nieuwe merken die zijn toegevoegd aan het schoenenassortiment zijn Balenciaga, Bottega Veneta en Lanvin.

Qua uitstraling heeft de herenmode designerafdeling een contemporary look en feel, doordat er veel gebruik wordt gemaakt van eikenhout, natuurlijk steen en groen marmer.

de Bijenkorf Amsterdam,
1ste etage

Winkels & Openingstijden

Bezorgen en retourneren

Winkelmand

Verlanglijst

Wachtwoord vergeten

Weet u uw wachtwoord niet meer? Vul hieronder uw e-mailadres in. We sturen u binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Bedankt, u ontvangt binnen enkele minuten een e-mail daarin een persoonlijke link waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

terug naar inloggen

Nieuwe klant

Geniet van exclusieve privileges en voordelen. Meld u aan als Privilege Member en geniet van gepersonaliseerde communicatie en vele andere privileges, zoals gratis verzending, aantrekkelijke acties en online stylingadvies.

Bezoek onze Belgische
Webshop

Ben jij in België? Bezoek dan onze Belgische webshop en geniet van:

Ga naar debijenkorf.be
of blijf op debijenkorf.nl

Verstuur nu je pakket
naar Duitsland

Ben jij in Duitsland? Laat nu je pakket in Duitsland leveren en geniet van:

Pas nu je bezorgadres aan
of blijf op debijenkorf.nl