Winkels & Openingstijden
Klantenservice

De Bijenkorf opent nieuwe herenmode designerafdeling

20 October 2016

De Bijenkorf opent nieuwe herenmode designerafdeling

De Bijenkorf opent nieuwe herenmode designerafdeling

Als onderdeel van de verbouwing van 7000m2 van de Bijenkorf Amsterdam is nu de nieuwe herenmode designerafdeling geopend. Op de eerste etage is een mannenwereld van 500m2 gecreëerd, gesitueerd in de iconische lichthal. Nieuwe designermerken die aan het assortiment zijn toegevoegd, zijn Givenchy, Balenciaga en Dsquared2. Daarnaast is de herenschoenenafdeling vernieuwd met een aanbod variërend van Balenciaga, Gucci, Lanvin, Nike en een geheel nieuwe shop-in-shop van Tod’s.

De herenschoenenafdeling van meer dan 500m2, heeft onder andere een groot sneakersconcept. Meer dan zestig merken, variërend van lokale sneakermerken tot de meest bekende internationale luxe merken, worden aangeboden met meer dan 1100 stijlen. Daarnaast is het eerste shop-in-shop concept van Tod’s in de Benelux geopend op de afdeling. Nieuwe merken die zijn toegevoegd aan het schoenenassortiment zijn Balenciaga, Bottega Veneta en Lanvin.

Qua uitstraling heeft de herenmode designerafdeling een contemporary look en feel, doordat er veel gebruik wordt gemaakt van eikenhout, natuurlijk steen en groen marmer.

de Bijenkorf Amsterdam,
1ste etage