Winkels & Openingstijden
Klantenservice

Oribe

Het prestige haarverzorgingsmerk Oribe staat voor luxe en performance. Ontdek de heerlijke Côte d’Azur geur van shampoos, conditioners, styling en finish producten in award-winning verpakkingen en laat jezelf de hele dag door stralen.

Oribe

42 artikelen
  • Dames
  • Heren
  • Wonen
Filter & sorteer
42 artikelen
42 van 42 gezien

Oribe bij de Bijenkorf

De Oribe haarverzorging is niet alleen optimale verwennerij voor je lokken, máár de Oribe flacons vormen bovendien een luxueus decoratief item die iedere badkamer verrijken. De schitterende verpakkingen lijken regelrecht uit een prestigieuze parfumerie te komen. De rijke juweeltinten resulteren in een koninklijke uitstraling en bieden een decadente touch aan jouw badkamerinterieur. De collectie van Oribe is zeer uitgebreid en daarom vind je voor ieder haartype een geschikte formule. Van Oribe shampoo tot Oribe haarstyling: je vindt het bij de Bijenkorf

Luxueuze haarverzorging van Oribe

Of je nu op zoek bent naar een shampoo die volume geeft óf een exemplaar dat de gevoelige hoofdhuid kalmeert: Oribe heeft aan alle haarproblemen gedacht en biedt doeltreffende oplossingen. De producten van Oribe staan met name bekend om hun kenmerkende aroma. In samenwerking met een 19e-eeuws parfumhuis heeft Oribe de geur van de Côte d'Azur weten te verwezenlijken. Deze betoverende geur belichaamt de warmte en glamour van de Franse Rivièra.