SustainableDuurzamer

Original & Mineral

Conquer Blond Masque - stap 3 - zilvershampoo haarmasker

35,-2022-12-02T12:14:51.826Z35
Original & MineralOriginal & Mineral Conquer Blond Masque - stap 3 - zilvershampoo haarmasker119209080500000
Maat250 ml

Voorkom dof, geel haar. Na een bepaalde tijd krijgt natuurlijk grijs of blond haar te maken met vergeling en dofheid. Deze formule zorgt voor het behoud van de salonkleur. Speciaal ontwikkeld voor koele frisse tonen en glans.

Violet pigment bestrijdt gele tonen in het haar. Kokos & Macadamia olie voeden het haar, beschermen het tegen vrije radicalen, zorgen voor een enorme glans en hebben een ontklittende werking. Quandong is een natuurlijk onttrokken plantenextract uit de Australische woestijn, dat extreem rijk is aan vitamine C, proteïnen en essentiële vetzuren. Het voedt het haar en maakt het gezond. Shea boter is een natuurlijke boter dat het haar verzacht en hydrateert.

Resultaat: fris, koel blond haar, mooi natuurlijk grijs, zacht haar, glanzend blond haar. Dit product is ook vrij van Sodium Chloride, Propylene Glycol, Triclosan en MIT.

Gebruikstips:
- Was je haar vooraf één keer met de Detox Shampoo (stap 1) en vervolgens een van de Treatment Shampoos (stap 2) van O&M. Het masker is stap 3 in de '3 step cleanse' filosofie van O&M
- Verwijder na de Conquer Blond shampoo het overtollige water en verdeel een ruime hoeveelheid Conquer Blond Masque over het haar
- Verdeel het masker door de lengtes en punten
- Kam het door en laat het minimaal 2 minuten intrekken
- Voor een intensief resultaat laat het 5 minuten intrekken
- Zorgvuldig uitspoelen

Original & Mineral35,-

Conquer Blond Masque - stap 3 - zilvershampoo haarmasker

Bekijk meer