Clarks Outlet

1 artikelen
  • Enkellaarzen
Filter & sorteer
  • 1 artikelen
1 van 1 gezien

Clarks Outlet bij de Bijenkorf

In de Clarks Outlet is het voor dames, heren en kinderen mogelijk om een exemplaar met korting aan te schaffen. Zo voorzie jij jezelf of een ander van schoenen bestaande uit actuele modetrends, gecombineerd met vakwerk en tegen een vriendelijke prijs. Ontdek dus altijd het kortingsaanbod!

Jouw nieuwste Clarks in de outlet of tijdens de sale

Clarks heeft sinds de oprichting in 1825 al meer dan twintigduizend verschillende schoenen ontworpen. Elk jaar verkoopt het schoenenmerk miljoenen exemplaren. Het schoenenmerk mag zich dan ook zonder twijfel een specialist op het gebied van schoeisel noemen. Draagcomfort en kwaliteit staat voor elke schoen – sneaker, instapper of een ander type – hoog in het vaandel. In de outlet van Clarks vind je stijlvolle en tijdloze exemplaren met korting, zelfs wanneer er geen sale periode is.

Winkels & Openingstijden

Bezorgen en retourneren

Winkelmand

Wachtwoord vergeten

Weet u uw wachtwoord niet meer? Vul hieronder uw e-mailadres in. We sturen u binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Bedankt, u ontvangt binnen enkele minuten een e-mail daarin een persoonlijke link waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

terug naar inloggen

Nieuwe klant

Word eenvoudig Privilege Member en geniet van gepersonaliseerde communicatie en vele andere privileges, zoals gratis verzending en exclusieve cadeaucards.

Bezoek onze Belgische
Webshop

Ben jij in België? Bezoek dan onze Belgische webshop en geniet van:

Ga naar debijenkorf.be
of blijf op debijenkorf.nl

Verstuur nu je pakket
naar Duitsland

Ben jij in Duitsland? Laat nu je pakket in Duitsland leveren en geniet van:

Pas nu je bezorgadres aan
of blijf op debijenkorf.nl