Dr. Martens Outlet

2 artikelen
  • Enkellaarzen
  • Laarzen
Filter & sorteer
  • 2 artikelen
2 van 2 gezien

Dr. Martens Sale bij de Bijenkorf

De schoenen van Dr. Martens zijn geliefd onder stijlbewuste dames en heren. In de outlet van Dr. Martens vind je een wisselend aanbod van Dr. Martens schoenen in verschillende modellen voor een zachte prijs. Ook tijdens de sale is dit de pagina waar je moet zijn voor de scherpste aanbiedingen. Neem dus dagelijks eens een kijkje op deze pagina en kijk of jouw favoriete model en maat ertussen zit!

Een nieuw paar Dr. Martens schoenen voor een vriendelijke prijs

Een paar Dr. Martens schoenen is een aanwinst voor iedere garderobe. Ongeacht wat voor model Dr. Martens je kiest, deze schoenen zijn een stoere toevoeging aan jouw outfit. Een paar Dr. Martens boots kun je vrijwel het gehele jaar door dragen. Des te meer reden om onze Dr. Martens outlet pagina goed in de gaten te blijven houden: wie weet scoor jij straks wel een stoer paar nieuwe Dr. Martens boots met korting!

Winkels & Openingstijden

Bezorgen en retourneren

Winkelmand

Wachtwoord vergeten

Weet u uw wachtwoord niet meer? Vul hieronder uw e-mailadres in. We sturen u binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Bedankt, u ontvangt binnen enkele minuten een e-mail daarin een persoonlijke link waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

terug naar inloggen

Nieuwe klant

Word eenvoudig Privilege Member en geniet van gepersonaliseerde communicatie en vele andere privileges, zoals gratis verzending en exclusieve cadeaucards.

Bezoek onze Belgische
Webshop

Ben jij in België? Bezoek dan onze Belgische webshop en geniet van:

Ga naar debijenkorf.be
of blijf op debijenkorf.nl

Verstuur nu je pakket
naar Duitsland

Ben jij in Duitsland? Laat nu je pakket in Duitsland leveren en geniet van:

Pas nu je bezorgadres aan
of blijf op debijenkorf.nl