Floris van Bommel Outlet

3 artikelen
Filter & sorteer
  • 3 artikelen
3 van 3 gezien

Floris van Bommel Sale bij de Bijenkorf

Floris van Bommel zal men ongetwijfeld kennen van de schoenen met een onberispelijke kwaliteit. Het merk bestaat al sinds 1734 en is nog steeds zeer gewaardeerd binnen de modewereld. Er wordt alleen gebruik gemaakt van de fijnste materialen, waardoor alle items – ook los van de schoenen – echte aanwinsten zijn.

Vind jij jouw Floris van Bommel aanwinst in de outlet?

Zo eens in de zoveel tijd zijn er in de Floris van Bommel outlet bijzondere artikelen verkrijgbaar. Deze kunnen variëren van schoenen tot accessoires. Mannen, vrouwen en kinderen kunnen door de outlet dezelfde kwaliteit krijgen, zoals je van Floris van Bommel verwacht, maar dan wel met een mooie korting. Je hoeft dus niet altijd bij de Bijenkorf te wachten op de sale, want als je geregeld het outlet aanbod bekijkt, dan kan je wellicht scherpe aanbiedingen tegenkomen. Wellicht vind je nu al een prachtige aanwinst van Floris van Bommel.

Winkels & Openingstijden

Bezorgen en retourneren

Winkelmand

Wachtwoord vergeten

Weet u uw wachtwoord niet meer? Vul hieronder uw e-mailadres in. We sturen u binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Bedankt, u ontvangt binnen enkele minuten een e-mail daarin een persoonlijke link waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

terug naar inloggen

Nieuwe klant

Word eenvoudig Privilege Member en geniet van gepersonaliseerde communicatie en vele andere privileges, zoals gratis verzending en exclusieve cadeaucards.

Bezoek onze Belgische
Webshop

Ben jij in België? Bezoek dan onze Belgische webshop en geniet van:

Ga naar debijenkorf.be
of blijf op debijenkorf.nl

Verstuur nu je pakket
naar Duitsland

Ben jij in Duitsland? Laat nu je pakket in Duitsland leveren en geniet van:

Pas nu je bezorgadres aan
of blijf op debijenkorf.nl