Happy Socks Outlet

1 artikelen
Filter & sorteer
  • 1 artikelen
1 van 1 gezien

Happy Socks Sale bij de Bijenkorf

Op de outlet pagina van Happy Socks kun je je hart ophalen aan sokken met de vrolijkste dessins voor een scherpe prijs. Het aanbod in de Happy Socks sale en outlet kan variëren: houd dus deze pagina goed in de gaten om te kijken of jouw favoriete modellen er tussen zitten. Er is maar één ding waar we blijer van worden dan Happy Socks, en dat zijn Happy Socks met een mooie korting!

De visie achter Happy Socks

De ontwerpers achter Happy Socks wilden eigenlijk maar één ding, en dat was het verspreiden van vrolijkheid door middel van een alledaags item. En dat is wat ons betreft goed gelukt! Happy Socks verblijdt sinds 2008 mensen met de meest kleurrijke en vrolijke sokken in een zeer uiteenlopende modellen en ontwerpen. De sokken zijn van een hoogwaardige kwaliteit en de keuze wat betreft kleuren en patronen is zeer divers. Hierdoor is er bij Happy Socks voor ieder wat wils.

Winkels & Openingstijden

Bezorgen en retourneren

Winkelmand

Wachtwoord vergeten

Weet u uw wachtwoord niet meer? Vul hieronder uw e-mailadres in. We sturen u binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Bedankt, u ontvangt binnen enkele minuten een e-mail daarin een persoonlijke link waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

terug naar inloggen

Nieuwe klant

Word eenvoudig Privilege Member en geniet van gepersonaliseerde communicatie en vele andere privileges, zoals gratis verzending en exclusieve cadeaucards.

Bezoek onze Belgische
Webshop

Ben jij in België? Bezoek dan onze Belgische webshop en geniet van:

Ga naar debijenkorf.be
of blijf op debijenkorf.nl

Verstuur nu je pakket
naar Duitsland

Ben jij in Duitsland? Laat nu je pakket in Duitsland leveren en geniet van:

Pas nu je bezorgadres aan
of blijf op debijenkorf.nl