Timberland Outlet

6 artikelen

Timberland Sale bij de Bijenkorf

Ben je op zoek naar een bijzonder item van Timberland, maar wil je ook op de kleintjes letten? De Timberland outlet is de place to be voor de prijsbewuste shopper. Timberland biedt elk seizoen een prachtige collectie schoenen voor dames, heren en kinderen. Wie weet vind je het paar waar jij naar verlangt wel met een mooie Timberland korting!

Timberland is er voor iedereen, dus ook voor jou

Of het nou gaat om stoere enkellaarzen of een paar veterschoenen: de urban schoenen van Timberland zijn te allen tijde stevig en stijlvol. Er valt daarbij ook voor iedereen te kiezen, want Timberland ontwerpt in alle kleuren van de regenboog. Door de duurzame en hoogwaardige materialen zal je uiteraard lang plezier hebben van de schoenen. Ontdek tijdens de sale prachtige exemplaren met korting en houdt buiten deze periode onze Timberland outlet in de gaten. Het kan zijn dat er een mooie schoenen tussen staan voor jou met voordeel!

Winkels & Openingstijden

Bezorgen en retourneren

Winkelmand

Wachtwoord vergeten

Weet u uw wachtwoord niet meer? Vul hieronder uw e-mailadres in. We sturen u binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Bedankt, u ontvangt binnen enkele minuten een e-mail daarin een persoonlijke link waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

terug naar inloggen

Nieuwe klant

Word eenvoudig Privilege Member en geniet van gepersonaliseerde communicatie en vele andere privileges, zoals gratis verzending en exclusieve cadeaucards.

Bezoek onze Belgische
Webshop

Ben jij in België? Bezoek dan onze Belgische webshop en geniet van:

Ga naar debijenkorf.be
of blijf op debijenkorf.nl

Verstuur nu je pakket
naar Duitsland

Ben jij in Duitsland? Laat nu je pakket in Duitsland leveren en geniet van:

Pas nu je bezorgadres aan
of blijf op debijenkorf.nl