Ontdek de vernieuwde de Bijenkorf Amstelveen

Ontdek de vernieuwde Bijenkorf Amstelveen

Na de verbouwing van een half jaar is de Bijenkorf Amstelveen nu geheel vernieuwd. De heren- en damesschoenen afdelingen zijn twee keer zo groot en de vernieuwde herenmode afdeling is bijna 1500 m2. Er is een nieuwe cadeau-afdeling van ruim 240 m2 en een nieuw City Café op de begane grond. Elke afdeling heeft zijn eigen sfeer. Op de parterre is meer lichtinval gecreëerd en wordt gebruik gemaakt van lichte kleuren. In deze omgeving komt de cosmetica-afdeling goed tot haar recht.

"Een optimale winkelervaring"

Storemanager de Bijenkorf Amstelveen, Sandra Charmant: “We zijn erg blij met de vernieuwingen. Door de horecaverandering van restaurant naar het City Café op de begane grond, konden we afdelingen vergroten en nieuwe merken - passend bij de Amstelveense klant - introduceren. Ook de vernieuwingen aan het interieur zoals de vitrines bij de afdeling sieraden & horloges zorgen voor een optimale winkelervaring.”

Kom langs en ontdek het zelf.

de Bijenkorf Amstelveen
Galerij 152 Stadshart Amstelveen

Tientallen nieuwe merken

Door de verbouwing is er nu meer ruimte voor nieuwe modemerken zoals Polo Ralph Lauren, Luisa Cerano en Isabel Marant voor vrouwen en Daily Paper, John Smedley, GANT, HUGO BOSS en C.P. Company voor mannen. Bovendien is ook de sportafdeling uitgebreid met iconische merken als adidas, Fila, Champion en Ellesse.

Alle winkelinformatie de Bijenkorf Amstelveen

Wil je een bezoek komen brengen aan de vernieuwde Bijenkorf Amstelveen? Bekijk hier alle winkelinformatie.

Bekijk winkelinformatie

Winkels & Openingstijden

Bezorgen en retourneren

Winkelmand

Verlanglijst

Wachtwoord vergeten

Weet u uw wachtwoord niet meer? Vul hieronder uw e-mailadres in. We sturen u binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Bedankt, u ontvangt binnen enkele minuten een e-mail daarin een persoonlijke link waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

terug naar inloggen

Nieuwe klant

Geniet van exclusieve privileges en voordelen. Meld u aan als Privilege Member en geniet van gepersonaliseerde communicatie en vele andere privileges, zoals gratis verzending, aantrekkelijke acties en online stylingadvies.

Bezoek onze Belgische
Webshop

Ben jij in België? Bezoek dan onze Belgische webshop en geniet van:

Ga naar debijenkorf.be
of blijf op debijenkorf.nl

Verstuur nu je pakket
naar Duitsland

Ben jij in Duitsland? Laat nu je pakket in Duitsland leveren en geniet van:

Pas nu je bezorgadres aan
of blijf op debijenkorf.nl