Ontdek de Bijenkorf Den Haag

Ontdek de Bijenkorf Den Haag

Het monumentale gebouw van de Bijenkorf Den Haag biedt onderdak aan vele toonaangevende merken, zoals Michael Kors, Chanel, Coccinelle, HUGO BOSS en Polo Ralph Lauren. Het prachtige trappenhuis met de beroemde glas-in-loodramen is al meer dan 90 jaar oud en verbindt vijf verdiepingen met de mooiste mode, accessoires, cosmetica, woonartikelen en delicatessen.

Storemanager Ronald Luyben

‘De Bijenkorf Den Haag werd in 1926 geopend en was meteen al bijzonder. Het was de eerste keer dat in Nederland roltrappen werden toegepast. Die zijn inmiddels al lang vervangen, maar het authentieke karakter van het gebouw van architect Piet Kramer is behouden gebleven. De combinatie met het grote assortiment, de mooie merken, onze gepassioneerde medewerkers en onze premium services maken dat de Bijenkorf nog steeds het mooiste warenhuis van Den Haag is.’

Restaurant the Kitchen

Je kunt niet alleen bij het City Café terecht voor een verse kop koffie, maar je hebt ook de keuze uit een uitgebreid menu met versbereide gerechten in restaurant The Kitchen. Van gerechten op de grill, tot visgerechten, versgebakken pizza en pasta. Een bezoek aan de Bijenkorf Den Haag is altijd een bijzondere belevenis.

ShoppingNight

Op vrijdag 29 juni vindt de ShoppingNight 2018 plaats in de binnenstad van Den Haag, waarbij er tal van kosteloze activiteiten plaatsvinden en bijna alle winkels tot 00.00 uur middernacht geopend zijn, inclusief de Bijenkorf. Kom langs om tot in de late uurtjes de mooiste merken te shoppen in ons warenhuis.

Alle winkelinformatie de Bijenkorf Den Haag

Wil je een bezoek komen brengen aan de Bijenkorf Den Haag? Bekijk hier alle winkelinformatie.