Winkels & Openingstijden
Klantenservice

Paco Rabanne

Paco Rabanne maakte naam als “Metal Couturier” in 1960 met futuristische ensembles gecreëerd van ongewone materialen als metaal, papier en plastic. Bij de Bijenkorf verkopen we de iconische geuren van Paco Rabanne als 1 Million voor heren en Lady Million voor dames.

Paco Rabanne

24 artikelen
  • Dames
  • Heren
Filter & sorteer
24 artikelen
24 van 24 gezien

Paco Rabanne bij de Bijenkorf

Francisco “Paco” Rabaneda Cuervo, beter bekend als Paco Rabanne, begon zijn carrière in de mode met het creëren van juwelen voor Givenchy, Dior en Balenciaga. In 1964 presenteerde Paco Rabanne zijn eerste collectie genaamd “Twaalf Experimentele Jurken”. In 1966 volgde zijn couture collectie genaamd “Twaalf Ondraagbare Jurken. In deze collectie gebruikte hij ongewone materialen als metaal, papier en plastic en constructiemethodes die niet gebruikelijk waren binnen de modewereld. De iconische “chain mail” jurk uit deze collectie is een voorbeeld van hoe Rabanne historische referenties in een futuristisch jasje steekt. Een andere iconische creatie van Rabanne is het futuristische groene kostuum gedragen door Jane Fonda in de sci-fi film Barbarella.

De herengeuren van Paco Rabanne

Bij de Bijenkorf vind je de alle klassieke Paco Rabanne parfums. 1 Million is een iconische herengeur van Paco Rabanne, die bij vele gentlemen favoriet is. Deze verslavende en krachtige geur staat voor succes. De topnoten zijn fris en gaan langzaam over in een kruidig leder akkoord. Ideaal voor mannen die houden van provocerende en sexy elegantie. In het assortiment van de Bijenkorf vind je meerdere varianten van de geur 1 Million, waaronder 1 Million Lucky Eau de Toilette en 1 Million Privé Eau de Parfum.

Paco Rabanne damesgeuren

Lady Million is de vrouwelijke variant van 1 Million. Deze damesgeur van Paco Rabanne voor de femme fatale die er op uit is om te verleiden. Net als de mannelijke variant biedt Lady Million een unieke fusie tussen frisse en kruidige noten. De geur is intens verslavend en decadent en nodigt uit om je innerlijke femme fatale los te laten.