Winkels & Openingstijden
Klantenservice

Palm Angels

De ontwerpen van Palm Angels kunnen het best worden omschreven als luxueus, geïnspireerd op de Californische skatecultuur. Te verwachten zijn kledingitems en accessoires met grafische prints en relaxte designs met een perfecte pasvorm.

Palm Angels

130 artikelen
  • Dames
  • Heren
  • Kinderen
Filter & sorteer
130 artikelen

Palm Angels bij de Bijenkorf

Bij Palm Angels vind je vooruitstrevende premium streetwear mode voor heren en dames. De online wereld van de Bijenkorf biedt keuze uit zowel de minimalistische Palm Angels T-shirts met het herkenbare logo, als de fashion forward sweaters met de opvallende grafische opdrukken. Kies bijvoorbeeld voor een eigenzinnige adelaarsprint waar ook de Amerikaanse vlag in is verwerkt. Ook de Palm Angels joggingbroeken maken onderdeel uit van de collectie. Deze trackpants en sweat shorts hebben een uitstekende tailored pasvorm en zijn verrijkt met een sportieve contrastbies. Op zoek naar het ultieme comfy item? Neem dan een kijkje tussen de Palm Angels hoodies.

Palm Angels en de skatecultuur

Palm Angels is opgericht door de creative director van Moncler, Francesco Ragazzi. Het merk begon als een koffietafelboek vol zwart-wit foto’s van de Amerikaanse skatecultuur, geschoten door Francesco Ragazzi zelf. Hier vloeide een ready-to-wear collectie uit voort. De stijl van Palm Angels kan het best omschreven worden als een mix tussen Italiaanse Sartorial mode en de relaxte vibe van de Californische skate scene.

Palm Angels voor dames

Het bekende vooruitstrevende Californische streetwear merk Palm Angels heeft naast de een herencollectie ook verschillende items voor dames. Denk hierbij aan oversized Palm Angels T-shirts voor dames en verschillende comfortabele broeken. De herkenbare print van het merk is terug te vinden op de Palm Angels dameskleding en de kledingstukken beschikken over een perfecte pasvorm. Ontdek bij de Bijenkorf een ruime collectie aan Palm Angels en Palm Angels sale.