Winkels & Openingstijden
Klantenservice

Niet verkrijgbaar Pandora

Dit merk is momenteel niet verkrijgbaar bij de Bijenkorf. Hieronder vind je een selectie van merken die je wellicht interesseren.

Ontdek vergelijkbare merken

Pandora niet verkrijgbaar bij de Bijenkorf

Pandora maakt eigentijdse sieraden met een uitstekende prijskwaliteitsverhouding. Het verhaal van Pandora begon 30 jaar geleden. In 1982 richtte de Deense Goudsmit Per Enevoldsen samen met zijn vrouw Winnie een kleine sieradenwinkel op. Het echtpaar reisde naar Thailand om de mooiste juwelen te importeren. Na 1987 begonnen ze ook hun eigen sieraden te ontwerpen en zo ontstond Pandora. In 2000 lanceerde Pandora hun bedelarmband concept. Dit werd meteen een enorm succes en Pandora begon internationaal uit te breiden. Het is Pandora’s missie om met de hand afgewerkte, hoge kwaliteit, moderne sieraden te bieden waarmee vrouwen hun persoonlijkheid kunnen uitdrukken.

De Pandora bedelarmband

Pandora staat natuurlijk het meest bekend om hun bedelarmband. Het leuke aan de Pandora bedelarmband is dat je deze helemaal zelf kan samenstellen. Houd jij van grappige cartooneske figuurtjes of kies je liever voor glinsterende stenen? Heb jij iets bijzonders meegemaakt? Dan wil je dit natuurlijk vereeuwigen met een symbolische hanger. Of doe je geliefde een mooie hanger cadeau! Bij Pandora vind je genoeg romantische bedels als hartjes en vriendschapsbedels.

Sieraden van Pandora

Maar natuurlijk biedt Pandora meer dan bedels. Zo vind je hier ook pavé ingelegde armbanden, oorbellen met schitterende zirkonia stenen en kettingen van Pandora met een subtiel hangertje. Vergeet ook zeker niet een kijkje te nemen bij de ringencollectie van Pandora. Ga voor een minimalistische ontwerp in goud of zilver of pak juist uit met fonkelende kristallen. Misschien vind jij hier ook wel een mooie trouwring of verlovingsring.