Parajumpers

Bij Parajumpers staat functionaliteit voorop. Elke jas is ontworpen om jou onder de meeste barre omstandigheden warm te houden, maar er toch nog mooi uit te zien. Dit toonaangevende merk heeft over alles nagedacht. Elke jas is voorzien van vakken en zakken om al je elektronica met je mee te nemen.
  • Home
  • arrow-small__rightParajumpers

Parajumpers

41 artikelen
  • Dames
  • Heren
  • Kinderen
Filter & sorteer
41 artikelen
41 van 41 gezien

Parajumpers bij de Bijenkorf

Parajumpers zorgt ervoor dat de kou niet in de weg zal staan van jouw plannen. Het Italiaanse modemerk is verkrijgbaar bij de Bijenkorf met een assortiment die er uiterst stijlvol uitziet en daarnaast optimale warmte voor het lichaam biedt. Parajumpers werd opgericht in 2006 door een samenwerking tussen Ape S.P.A. en Massimo Rossetti. Vandaag de dag zijn vooral de Parajumpers jassen zeer geliefd door zowel dames en heren. Vind bij de Bijenkorf jouw favoriete Parajumpers jas, of neem in kijkje in de Parajumpers sale van de Bijenkorf.

Iconische Parajumpers jassen

De Parajumpers jassen voor dames en heren zijn ontworpen in een zeer sportieve college-style en bestaan uit sterke materialen als nylon en polyester. Extreme situaties – of het nou de temperatuur of omgeving is – zijn aan te gaan met de Parajumpers winterjassen of zomerjassen van het Italiaanse merk. Zeer herkenbaar aan de collectie van Parajumpers is het gebruik van het logopatch op de linkerschouder, het gele label rondom de hals en de kraag die wordt vastgemaakt met een haak. Het zijn de signaturen van het merk en eerdaags terug te vinden in de Parjumpers dames- en Parajumpers herencollectie van de Bijenkorf.

Draag jij de Parajumper Ugo of Long Bear binnenkort?

Voorzien van afneembare gewatteerde voeringen, ruime capuchons en gemaakt van slijtvast nylon zijn jacks en jassen te vinden van Parajumpers. Aan de voorzijde van de jassen en jacks zitten grote, afristbare cargozakken met nog eens drie zakken die zijn ontworpen voor het dragen van accessoires, zoals iPods, GPS-apparaten, mobiele telefoons. De meest iconische exemplaren zijn ongetwijfeld de Ugo – een warme gewatteerde jas voor heren – en de Long bear – een lange gewatteerde parka voor dames. Wil je je jas nog een stukje warmer maken? Draag dan een warme Parajumpers trui onder je jas.