Parkheuvel** De Bijenkorf Rotterdam

Parkheuvel** in de Bijenkorf Rotterdam

TIJDELIJK NIET BESCHIKBAAR

Op zondag 3 mei neemt Erik van Loo van restaurant Parkheuvel** restaurant La Ruche in de Bijenkorf Rotterdam over. In het kader van Moederdag ontvangen wij u eerst in het Coolsingel Café, waar natuurlijk iets lekkers voor u klaar staat. Onze personal stylisten en beauty experts zijn aanwezig voor een persoonlijk advies en een lichte touch-up.

Daarna kunt u in restaurant La Ruche genieten van een exclusief 4-gangendiner met bijpassende wijnen. Tijdens het diner heeft u uitzicht op de Erasmusbrug, waar voorheen volgens het ontwerp van Dudok de oude Bijenkorf gevestigd was. Tevens ziet u het stalen sculptuur van Naum Gabo, dat in de Rotterdamse volksmond ‘het ding’ wordt genoemd. Ondertussen bereidt Erik van Loo onder andere zijn signature dish met asperges en vertelt hij over wat hem drijft en wat hem inspireert.

Een heerlijke verwenzondag voor moeders en alle andere levensgenieters voor 50,- per persoon, inclusief een mooie goodiebag.

Erik van Loo
van Parkheuvel**

Sinds 2006 is Erik van Loo patron cuisinier van Parkheuvel, het befaamde restaurant aan de Maas in Rotterdam. Een echt familiebedrijf, want zijn vrouw, zoon en schoondochter werken ook volop mee in de zaak. Smaak is alles volgens Erik: “Smaak is kennis, smaak is emotie en gevoel, smaak is herinnering. Voor mij moet smaak altijd zegevieren. Mensen herinneren zich niet hoe iets was bereid, maar wel hoe het smaakte.”