Winkels & Openingstijden
Klantenservice

Ambachtelijk genieten Patisserie de Bijenkorf

Geschreven door

Ingrid, Content creator lifestyle

Sinds de opening van de Bijenkorf op de Dam heeft iedere winkel een eigen banketbakkerij. Met de opening van Patisserie de Bijenkorf bieden we nog meer ambachtelijk gebak en exclusieve delicatessen aan, voor thuis of om gelijk van te genieten.

Ons assortiment

Patisserie de Bijenkorf is een verborgen juweeltje in het centrum van Amsterdam. Hier vind je de mooiste creaties van onze meesterbanketbakker, vergezeld door de perfecte kop koffie of thee. Je kunt ons ambachtelijke gebak hier dus niet alleen kopen, maar ook proeven.

Probeer de iconische boltaart die al sinds 1984 niet meer weg te denken is uit ons assortiment, of waan je in Parijs met onze kleurrijke macarons in maar liefst twaalf verschillende smaken. Ook kun je kennismaken met andere de Bijenkorf klassiekers, zoals de inmiddels bekende brownie, een frisse citroen-meringuetaart en natuurlijk de chocoladetruffels.

Cadeaus om van te genieten

Patisserie de Bijenkorf biedt ook een selectie van heerlijke delicatessen om cadeau te geven. Denk hierbij aan de beste chocolade van topmerken als Neuhaus en Charbonnel et Walker, maar ook aan exclusieve champagnes van Piper-Heidsieck en Moët & Chandon. Allemaal zorgvuldig uitgekozen door ons voor jou en je geliefden.

Je kunt Patisserie de Bijenkorf bezoeken op de Warmoesstraat 170 te Amsterdam, iedere dag van 10.00 – 17.00 uur. Bestellingen kunnen gedaan worden via [email protected] of 088-2453939. Hopelijk tot snel!