SustainableDuurzamer

Paula's Choice

Instant Glow Gift Box - Limited Edition gezichtsverzorgingsset

64,-(Adviesprijs80,-)51,2030%2023-03-24T19:51:46.676Z51.2
Paula's ChoicePaula's Choice Instant Glow Gift Box - Limited Edition gezichtsverzorgingsset119209307300000
De limited edition Instant Glow gift box bestaat uit twee producten die beide je huid voorzien van een stralende gezonde gloed, helpen tekenen van huidveroudering te verminderen en puistjes te bestrijden.
Met deze bestverkochte 2% BHA exfoliant onthul je een egale, stralende huid. De milde, lichte vloeistof verwijdert dode huidcellen van het huidoppervlak en reinigt tot diep in de porie. Het resultaat? Een gladde huid, vrij van onzuiverheden. 
De milde, afspoelbare exfoliant-peeling geeft je huid een frisse, vernieuwde look én drastisch betere resultaten. De exfoliant-peeling bevat meerdere zuren en is geschikt voor wekelijks gebruik. Onthul een verfijnde huidtextuur met zichtbaar minder rimpels, fijne poriën en een egalere teint.

Productgebruik:

Exfoliant:
- Breng de exfoliant met je vingers of een wattenschijfje aan over je hele gezicht en hals, inclusief oogcontouren (vermijd wimperlijn en oogleden).
- Spoel niet af.
- Bouw het gebruik langzaam op: Breng de exfoliant in het begin om de dag aan. Verhoog dit - afhankelijk van hoe je huid reageert - naar 1 à 2 keer per dag.
- Voor overdag geldt, eindig altijd met een SPF van minimaal 30 of hoger.

Peel:
- Gebruik een keer per week op een schone huid.
- Breng een ruime laag aan op je gezicht en hals.
-Laat tien minuten intrekken. Spoel goed af.
- Gebruik geen andere exfolianten op dezelfde dag als dit product.
Paula's Choice51,20

Instant Glow Gift Box - Limited Edition gezichtsverzorgingsset