SustainableDuurzamer

Paula's Choice

Resist Anti-Aging Mini-set - Droge huid - verzorgingsset

33,-2022-11-29T02:07:49.904Z33
Paula's ChoicePaula's Choice Resist Anti-Aging Mini-set - Droge huid - verzorgingsset119209037300000
Beauty advies

Wil jij een (nieuw) product aanschaffen, maar heb je advies nodig? Boek hier een éen op éen advies met onze Beauty Adviseurs.

Een essentiële routine om tekenen van veroudering tegen te gaan en je huid zacht en gehydrateerd te houden. Deze 4-delige anti-aging routine is speciaal ontwikkeld voor een normale tot droge huid en bestaat uit mini's: een reiniger, AHA-exfoliant, SPF-dagcrème en een nachtcrème. De producten in deze routine werken samen om meerdere tekenen van veroudering tegen te gaan en je huid diep te voeden en hydrateren. Gebruik ze dagelijks voor een zachte, gladde en jonger uitziende huid.

Belangrijkste kenmerken:
Gaat huidveroudering tegen
Laat de huid comfortabel aanvoelen
Laat een doffe huid weer stralen

Deze set bevat:
- Optimal Results Hydrating Cleanser 30 ml
- Daily Smoothing Treatment 5%AHA exfoliant 10 ml 
- Skin Restoring Moisturizer SPF 50 dagcrème 15 ml
- Barrier Repair Mositurizer nachtcrème 10 ml

Gebruikstips:
Je leest hier hoe je elk product in de Anti-Aging Essentials Mini-Kit moet gebruiken:

Gezichtsreiniger
Gebruik 's ochtends en 's avonds. Maak je gezicht vochtig met lauw water. Doe een kleine hoeveelheid (ongeveer een theelepel) op je vingertoppen en breng voorzichtig met ronddraaiende bewegingen aan op je gezicht en rond je ogen. Goed afspoelen. Herhaal of gebruik een washandje om zware make-up te verwijderen.

Exfoliant
Gebruik je voor het eerst een AHA-exfoliant? Bouw 't gebruik dan langzaam op. Breng de exfoliant in het begin om de dag aan en verhoog dit - afhankelijk van hoe je huid reageert - naar 1 à 2 keer per dag.
Gebruik 'm één of twee keer per dag na je reiniger en toner. Breng een hoeveelheid ter grootte van een muntje aan op je hele gezicht, inclusief je ogen (vermijd onderste wimperlijn en oogleden). Spoel niet af. Bescherm je huid élke dag met een breedspectrum dagcrème met ten minste SPF 30.

Dagcrème met SPF
Gebruik als laatste stap in je huidverzorgingsroutine. Breng 's ochtends royaal aan op je hele gezicht (ook rond je ogen) en hals. Laat je crème even intrekken voordat je makeup aanbrengt.

Nachtcrème
Gebruik als laatste stap in je huidverzorgingsroutine.
Beauty advies

Wil jij een (nieuw) product aanschaffen, maar heb je advies nodig? Boek hier een éen op éen advies met onze Beauty Adviseurs.

Paula's Choice33,-

Resist Anti-Aging Mini-set - Droge huid - verzorgingsset