Winkels & Openingstijden
Klantenservice

Persagenda april

3 April 2017

Activiteiten in de Bijenkorf – editie april 2017

In deze persagenda vindt u een selectie van de activiteiten die de komende maand in onze filialen plaatsvinden.

Overig activiteiten kunt u vinden op deBijenkorf.nl/evenementen. Neem voor meer informatie contact op met de afdeling PR, telefoon: 020 808 9333 of e-mail: [email protected]. Voor alle activiteiten geldt dat u van harte welkom bent. Graag horen we van tevoren of u komt.

SNEAKER T!ME

De tijd dat sneakers alleen voor de sportschool waren is allang voorbij. Niemand kan dit seizoen dan ook zonder minstens één paar goede sneakers. Van het krakendwitte old school tennismodel tot exclusief high-end designersitem: sneakers geven aan elke outfit een hippe twist. Bij de Bijenkorf vind je allerlei sneakers van de mooiste merken.

Kom op 1 en 2 april naar de winkel en kies jouw favoriete paar. In de Bijenkorf Amsterdam en Rotterdam zijn er tijdens dit weekend bovendien speciale sneaker events, waar je sneakers van de mooiste merken kunt ontdekken. Vind hier meer informatie over de evenementen.

Alle filialen van de Bijenkorf,
zaterdag 1 en zondag 2 april

Kids Fashion Show

Op zondag 2 april is er in de Bijenkorf Rotterdam de Kids Fashion Show. In een aantal sprankelende shows tonen kinderen trots hun outfits op de catwalk.

Bij aankoop van twee items tussen 15 en 28 maart konden kinderen zich opgeven en meelopen met deze fashion show.

de Bijenkorf Rotterdam,
zondag 2 april van 13.00 tot 13.30 uur en 15.00 tot 15.30 uur

De Bijenkorf Amsterdam organiseert het Feest der Letteren

Literatuur komt tot leven tijdens het jaarlijkse Feest der Letteren. Dit schrijversevenement op zaterdag 8 april in de Bijenkorf Amsterdam biedt een uitgelezen kans om bekende auteurs te ontmoeten en exclusieve sessies bij te wonen.

Tijdens het Feest der Letteren tref je onder één dak een selectie van de 20 meest succesvolle schrijvers van Nederland, zoals Herman Koch die het boekenweekgeschenk ‘Makkelijk leven’ heeft geschreven. Kom naar de boekenafdeling van de Bijenkorf Amsterdam voor het laten signeren van een boek, het bijwonen van interviews en doe mee met de pulp of fictie quiz. Bekijk het uitgebreide programma.

de Bijenkorf Amsterdam,
zaterdag 8 april

Art of Beauty

Dit voorjaar ligt de nadruk op Art of Beauty bij de Bijenkorf van 18 april t/m 2 mei. Tijdens Art of Beauty organiseren diverse merken events, workshops en treatments in onze filialen op gebied van make-up, modegeuren en skincare. Bovendien ontvang je bij aankoop van bepaalde producten een extra cadeau. Kom langs voor persoonlijk advies en laat je verwennen in één van onze fillialen.

Alle filialen van de Bijenkorf,
18 april t/m 2 mei