Winkels & Openingstijden
Klantenservice

1 December 2017

In deze persagenda vind je een selectie van de activiteiten die de komende maand in onze winkels plaatsvinden.

Bekijk de persagenda van december.

Overige activiteiten kun je vinden op deBijenkorf.nl/evenementen. Neem voor meer informatie contact op met de afdeling PR, telefoon: 020 808 9333 of e-mail: [email protected]. Voor alle activiteiten geldt dat je van harte welkom bent. Graag horen we van tevoren of je komt.

Geef een uniek cadeau

In december kunnen bij de Bijenkorf cadeaus van verschillende merken gratis gesigneerd, geborduurd of gegraveerd worden met initialen of een persoonlijke boodschap. Een horloge, parfum, notitieboekje of tas wordt zo nog specialer. Bij CREB kunnen klanten een bijzondere kerstbal met naam laten maken.

Kijk hier welke merken meedoen.

Karen Millen styling event

In de Karen Millen shop vindt op zaterdag 9 december een evenement vol glamour plaats met exclusieve korting, een speciaal kerstcadeau bij een aankoop en een glaasje bubbels (of twee). Klanten kunnen alvast helemaal in feeststemming komen met de oogverblindende partycollectie van Karen Millen.

de Bijenkorf Amsterdam en Rotterdam
zaterdag 9 december

Kerst bij de Bijenkorf

Ook de Bijenkorf viert Kerst. In alle winkels worden bezoekers begroet door de kerstman en zijn hulpje, het kerstelfje. Klanten kunnen samen met de kerstman op de foto of een speciale digitale kerstkaart laten maken. De kerstman wordt vergezeld door een kerstkoor dat op diverse momenten optreedt en klanten overvalt met een prachtig kerstserenade.

Klik hier voor de data en tijden per winkel.

Magie van ontmoetingen

In deze meest magische tijd van het jaar brengt de Bijenkorf mensen samen voor verrassende ontmoetingen, mooie gesprekken en misschien zelfs vriendschappen.

De Bijenkorf nodigt mensen uit die elkaar niet kennen om zo’n magische ontmoeting te beleven. Zes mensen krijgen de kans elkaar te ontmoeten en samen te genieten van een high tea aan een feestelijk gedekte tafel.

Naïf kinderbox (vanaf 17 december)

Eén op de 7 baby’s in Nederland wordt voor de 37e week geboren en 2.000 baby’s per jaar zelfs al voor de 32e week. Samen met Naïf zamelt de Bijenkorf geld in voor het Emma Kinderziekenhuis voor onderzoek, innovatie en technologie op het gebied van te vroeg geboren baby’s. Bij aankoop van een Naïf baby & kids giftbox tussen 18 en 24 december gaat automatisch 5,- naar Stichting Steun Emma.

de Bijenkorf Amsterdam
van 18 t/m 24 december

Tijd om te schitteren

Van 6 t/m 24 december staan sieraden en horloges centraal bij de Bijenkorf. Er zijn diverse activiteiten en acties, waaronder gratis graveren van een aangekocht horloge of sieraad, een cadeautje bij aankoop van een artikel en zelf een horloge ontwerpen.

Alle winkels

Tumble ’n Dry stylingadvies

Zaterdag 9 december is er exclusief bij de Bijenkorf Eindhoven een stylingmiddag van het kindermerk Tumble ’n Dry. Een professionele stylist zorgt voor inspiratie en advies en een visagiste maakt de feestelijke look compleet met haar en make-up. Klanten maken daarbij kans op 100,- shoptegoed.

de Bijenkorf Eindhoven
zaterdag 9 december van 13.00- 18.00 uur

Feestseizoen pop-ups

Van 30 november tot 4 januari zijn in de Bijenkorf Rotterdam verschillende pop-up stores te vinden voor de meest magische tijd van het jaar. Er zullen verschillende soorten pop-up stores zijn zoals voor de aankleding van je tafel voor de feestdagen en een heuse Champagne pop-up met de mooiste champagnes en champagne glazen. Ook zullen er verschillende demonstraties zijn van het chocolademerk Charbonnel & Walker.

de Bijenkorf Rotterdam
van 30 november t/m 4 januari