Winkels & Openingstijden
Klantenservice

Persagenda Februari

4 February 2016

Activiteiten in de Bijenkorf – editie februari 2016

In deze persagenda vindt u een selectie van de activiteiten die de komende maand in onze filialen plaatsvinden.

Overige activiteiten kunt u vinden op deBijenkorf.nl/evenementen. Neem voor meer informatie contact op met de afdeling PR, telefoon: 020 808 9333 of e-mail: [email protected]. Voor alle activiteiten geldt dat u van harte welkom bent. Graag horen we van tevoren of u komt.

Nieuwe sterren sandwich van Rogér Rassin

De restaurants van de Bijenkorf introduceren vanaf 1 februari een nieuwe sterren sandwich van de hand van Rogér Rassin (La Rive, Amstel Hotel).

De Sterren Sandwich is een broodje waarvoor Sterrenkoks hun signatuur verlenen en een speciale receptuur ontwikkelen. De sandwich zal ieder kwartaal wisselen en de invloeden van het seizoen zullen hierin te proeven zijn. Rogér creëerde een broodje met een link naar de Libanese keuken. Het broodje draagt de naam “Rogérs Taste of Lebanon”; een pitabrood belegd met gerookte lams ham, humus, groene olijf, citroenrasp, zongedroogde tomaatjes, lichtzoete vijg en verse munt. Het broodje is voor € 7,95 verkrijgbaar.

‘Het lekkerste broodje van Nederland’ voor Japanese Dream

De “Japanese Dream” is verkrijgbaar vanaf 1 februari voor € 9,95 in de restaurants van de Bijenkorf.

Het broodje bestaat uit een tartaar van verse tonijn en gerookte zalm, welke gepresenteerd wordt op een biologisch, triple sesambolletjes. Daarbij worden gamba’s, wakamé en een remouladesaus geserveerd.

Valentijn

Voor Valentijn heeft de Bijenkorf een eigen boy band samengesteld die a capella serenades gaat zingen voor niets vermoedende bezoekers van de Bijenkorf.

de Bijenkorf Amsterdam Donderdag 11 februari, de Bijenkorf Den Haag Vrijdag 12 februari, de Bijenkorf Rotterdam Zaterdag 13 februari en de Bijenkorf Utrecht Zondag 14 februari.

CHINEES NIEUWJAAR

Op 8 en 13 februari viert de Bijenkorf het Chinees Nieuwjaar in Amsterdam en Den Haag. Het wordt het jaar van de Aap. Het evenement zal traditioneel starten met de bekende draken- en leeuwendans en word gevierd met vuurwerk.

Chinese dames in traditionele kledij, de qipao, verwelkomen de bezoekers en delen rode enveloppen met een traditionele Chinese munt uit. De rode kleur symboliseert geluk, de munt staat voor rijkdom.

In Den Haag kan men hun gelukwensen hangen in een wensboom. In Amsterdam hebben bezoekers de mogelijkheid om zijn of haar naam in Chinese tekens te laten kalligraferen om zo de giftcardhouder te personaliseren.

de Bijenkorf Amsterdam

Maandag 8 februari

de Bijenkorf Den Haag

Zaterdag 13 februari

Opening John Lewis Shop-in-shop in Amsterdam

Op 26 februari wordt de eerste shop-in-shop van John Lewis feestelijk geopend in de Bijenkorf Amsterdam. De woonaccessoires van het merk John Lewis worden exclusief bij de Bijenkorf verkocht en online op deBijenkorf.nl.

Pers kan zich aanmelden om hier bij aanwezig te zijn en om te spreken met een afvaardiging van John Lewis.

Fashion Show Rotterdam

Op zaterdag 27 februari organiseert de Bijenkorf exclusief voor haar Privilege Members een fashionshow in de Laurenskerk te Rotterdam. Er worden 3 shows worden gegeven met ongeveer 330 gasten per show. Het thema dat geformuleerd is voor Spring/Summer 2016 is Freedom of Fashion. Dit zal in de show duidelijk naar voren komen. Voorafgaand aan de show wordt er een korte presentatie worden gehouden over de nieuwe modetrends.

Rotterdam Laurenskerk, zaterdag 27 februari 2016 vanaf 11.30 uur, 13.30 uur en 15.30 uur.

Voor een compleet overzicht van alle evenementen bekijk deBijenkorf.nl/evenementen.