Winkels & Openingstijden
Klantenservice

Persagenda januari

1 January 2017

Activiteiten in de Bijenkorf – editie januari 2017

**In deze persagenda vindt u een selectie van de activiteiten die de komende maand in onze filialen plaatsvinden. **

Overig activiteiten kunt u vinden op deBijenkorf.nl/evenementen. Neem voor meer informatie contact op met de afdeling PR, telefoon: 020 808 9333 of e-mail: [email protected]. Voor alle activiteiten geldt dat u van harte welkom bent. Graag horen we van tevoren of u komt.

Reebok Crossfit Nano

Op 21 januari 2017 wordt er een wedstrijd ‘touw hangen’ georganiseerd door Reebok in de Bijenkorf filialen Amsterdam, Eindhoven en Utrecht.

De deelnemer die precies zeven seconden in het touw kan blijven hangen wint een Reebok prijs. Deelnemers die de prijs op een paar seconden mislopen gaan naar huis met een Reebok goodiebag.

de Bijenkorf Amsterdam,
zaterdag 21 januari van 9.30, vierde etage

de Bijenkorf Eindhoven,
zaterdag 21 januari van 10.00 tot 18.00 uur

de Bijenkorf Utrecht,
zaterdag 21 januari van 9.30 tot 18.00 uur, tweede etage

Rietveld tentoonstelling de Bijenkorf Utrecht

Om te vieren dat 100 jaar geleden de Nederlandse kunststroming De Stijl werd opgericht, vinden er in 2017 evenementen en tentoonstellingen plaats door heel Nederland. Zo ook in de Bijenkorf Utrecht.

Vanaf 15 januari 2017 tot en met 5 maart 2017 is er een expositie te bezichtigen waarbij een deel van de collectie Rietveld meubelen wordt gepresenteerd. Op de tweede etage in de Bijenkorf Utrecht bij restaurant The Kitchen en in de etalage worden stukken van de Utrechtse architect en meubelontwerper Gerrit Rietveld tentoongesteld. Deze tentoonstelling is onderdeel van een samenwerking met het Centraal Museum die deze collectie voor de gelegenheid ter beschikking stelt.

de Bijenkorf Utrecht,
zondag 15 januari t/m zondag 5 maart

Lees meer informatie over het evenement

Tentoonstelling: Hubert de Givenchy: To Audrey with love

In het Gemeentemuseum Den Haag vindt tot en met zondag 26 maart 2017 de expositie Hubert de Givenchy: To Audrey with love plaats.

De Franse couturier Hubert de Givenchy is een van de grote modeontwerpers van de 20ste eeuw. Ter gelegenheid is één etalage in de Bijenkorf Den Haag aan deze expositie gewijd. TTer gelegenheid van deze expositie is één etalage aan deze expositie gewijd. Tevens tref je op de afdeling boeken in de Bijenkorf Den Haag een selectie boeken en artikelen die speciaal door Hubert de Givenchy geselecteerd zijn voor het Gemeentemuseum.

Meer informatie over de expositie

de Bijenkorf Den Haag,
donderdag 29 december t/m zondag 5 maart

A she story

Vanaf half januari tot en met 8 maart viert de Bijenkorf de vrouwelijk kracht. In deze periode gaat de Bijenkorf op zoek naar lokale vrouwelijke ondernemers die een bijzonder product maken dat meer aandacht verdient en hun droom willen waarmaken. Hun producten worden tijdelijk verkocht in de Bijenkorf. Aanmelden kan via [email protected].

Bekijk onze evenementen pagina voor meer informatie over het aanmeldproces, voorwaarden en verdere informatie.