Winkels & Openingstijden
Klantenservice

Persagenda juli 2016

8 July 2016

Activiteiten in de Bijenkorf - Editie juli 2016

In deze persagenda vindt u een selectie van de activiteiten die de komende maand in onze filialen plaatsvinden.

Overige activiteiten kunt u vinden op deBijenkorf.nl/evenementen. Neem voor meer informatie contact op met de afdeling PR, telefoon: 020 808 9333 of e-mail: [email protected]. Voor alle activiteiten geldt dat u van harte welkom bent. Graag horen we van tevoren of u komt.

Stijl en beauty advies op Snapchat

Naast stijl en beauty advies in de winkels van de Bijenkorf, kunnen er deze zomer vragen over stijl en beauty worden gesteld tijdens onze Q&A Tuesday op Snapchat. Styliste Nicole Huisman en beauty expert Yokaw Pat zullen elke dinsdag vragen beantwoorden op het Snapchat kanaal van de Bijenkorf: Bijenkorfsnaps. Elke week heeft de Q&A Tuesday een ander thema. De vragen kunnen worden ingezonden via Facebook, Instagram en Snapchat. Volg de Bijenkorf op Snapchat om de Q&A-sessies te kunnen bekijken.

Blij met de bij

Bijen zijn onmisbaar; voor planten, dieren en mensen. Daarom steunt de Bijenkorf de bijen in Artis. Om deze vriendschap te vieren wonen er tijdelijk bijen en andere Artisdieren in de Bijenkorf. Voor Room on The Roof maakte Part of a Bigger Plan een animatie over het belang van de bij. Met behulp van de blokkendoos 'Allemaal Artis' wordt dit verhaal verteld. De blokkendoos is in het groot te zien van 11 tot en met 7 augustus in twee Bijenkorf etalages.

Deze 40 duurzame blokkendozen zijn 'Allemaal Anders' en 'Allemaal Artis' en zijn ontworpen door Christian Borstlap. Met deze blokkendozen kunnen er met een beetje fantasie diverse dieren, planten en microben gecreëerd worden. Deze blokkendozen zullen vanaf 11 juli ook verkrijgbaar zijn in de Bijenkorf. Als je deze dieren mee naar huis neemt, help je net als wij, de bij.

Verder zal er een “special guest” vanaf 11 juli t/m 15 juli een take-over houden op het Snapchat account van de Bijenkorf. Hij snapt in die week elke dag zijn avonturen in de Bijenkorf en deelt 'on the fly' ook nog wat interessante wetenswaardigheden over het belang van bijen.

de Bijenkorf Amsterdam Blij met de Bij; Allemaal Artis Etalage
11 juli t/m 7 augustus

Billie de Bij Snapchat Take-over
11 juli t/m 15 juli

Rooftopfestival: 360 degrees of sunshine

Het is weer zomer en dat kunt u vieren op een bijzonder locatie: de daken van de Bijenkorf te Rotterdam op vrijdag 22, zaterdag 23 en zondag 24 juli én te Eindhoven op vrijdag 29, zaterdag 30 en zondag 31 juli.

In de ochtend staat het Rooftop Festival in het teken van Sport & Health en kan er een yoga en bootcamp sessie gevolgd worden. Verder zijn er allerlei wellness workshops die gevolgd kunnen worden, zoals het maken van gezonde snacks en smoothies, of kan er jeu de boules worden gespeeld. In de middag draait het festival om het thema Food en wordt een BBQ-workshop gehouden samen met andere demonstraties en workshops rondom het thema Food. Door de dag heen zijn er verschillende demonstraties van diverse merken en kan er gerelaxt worden op een van de hangmatten op het dak.

Privilege members kunnen zich registreren via de nieuwsbrief of op de website. Voor de zondag is er een open registratie via de Facebook-pagina van de Bijenkorf.

de Bijenkorf Rotterdam
Vrijdag 22 t/m zondag 24 juli

de Bijenkorf Eindhoven
Vrijdag 29 t/m zondag 31 juli

Voor een compleet overzicht van alle evenementen bekijk deBijenkorf.nl/evenementen.